sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Lisäaikaa arvontaan!

Nyt kävi niin, että arvonta siirtyy huomiselle päivälle, elikkä huomiseen klo 14.00 on aikaa vielä osallistua kirja - arvontaan ( edellinen postaus). Arpoja, viipotti koko päivän ulkona, joten se jäi sitten tekemättä. Tänään oli mielettömän kaunis kevätpäivä, aurinko helotti kirkkaalta taivaalta ja tietenkin piti pelargonien päästä ulos haistelemaan kevään tuulia. Hirvee homma, ottaa ne varastosta ja asetella vähän varjoisampaan paikkaan ja äsken kiikuntin ne sitten takaisin kylmää pakoon.Niitä siis on enemmän kuin yksi, mutta vähemmän kuin 20! :) Pienen pienet verenpisaran taimetkin ulkoilivat ekaa kertaa tänä keväänä.
Särkyneen sydämen alut ovat jo ilmestyneet esille. Mahtavaa.
Krokukset ovat tällä hetkellä kauneimmillaan ja sinivuokot kukkivat myös kauniisti.
Oliivipuu on täynnä pienen, pieniä kukan alkuja, tulossa runsas oliivisato siis. Ne on muuten tosi söpöjä, toooosi pieniä, mustia oliiveja. Viime vuonna se ei niitä tehnyt, mutta edellis vuonna kyllä.
Tänään oli myös Wanilla Rosen jo perinteinen sisustuskirppis, kävin siellä kyllä ja pieniä hankintoja tein, mutta maltillisesti. Niistä kerron sitten, kunhan esittelen uuden kodin, elikkä kesäkuun aikana, koska hankinnat tulivat uutta asuntoa silmällä pitäen ostetuiksi.
***
Nyt toivottelen mukavaa sunnuntai-illan jatkoa ja palataan arvonnan merkeissä huomenna!

Tuija