sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Ruusut kukkii ja tontut kurkkii....

Kovin on ollut lämmin lokakuu, ei sillä etteikö se mulle sopisi, mutta kun tontut tykkää lumesta. Ja lunta ei taida olla tuloillaan vielä vähään aikaan. Tuntuu ihan hassulta että kohta on jo marraskuu ja osa ruusuista on intoutunut kovaan kukintaan.
Tämmöisiä kuvia ajattelin teille esitellä, on meidän olohuoneesta, jossa tosin jo tämän kuvan jälkeen on verhot vaihtuneet, kun innostuin pesemään vielä ikkunoita. Sohvan yläpuolelle laitoin wanhan taulun, jonka olemme saaneet mieheni äidin siskon perintönä. Se mielestäni sopii hyvin tuohon, joskaan sekään ei siinä ole enää vaan jo toinen taulu. Ai minäkö vaihtelunhaluinen???
Tytär oli viikonloppuna vierailulla ja innostui leipomaan mokkapaloja ja sämpylöitä. Olipas kivaa vähän herkutella. Tänä viikonloppuna myös poikapuoleni poika sai nimen, hänestä tuli Alvar Eevert Valtteri.
Näin komea nuori herra jo on.
On vähän turnausväsymystä bloggaamisen kanssa, joten päivitykset saattavät vähän venähtää, mutta käyn kyllä vierailulla luonanne, ENKÄ missään nimessä ole lopettelemassa, ihan vaan tiedoksi.
***
Oiken mukavaa marraskuun alkua kaikille ja kohtahan sitä pääsee yhteen jos toiseenkin joulunavajaiseen, ainakin Wanilla Rose ja Adalmiina Helmi avaavat joulunsa ja varmaan muutkin puodit näillä näppylöillä. Muutama mukava jouluinen lehtikin on jo ilmestynyt, siitä se sitten lähtee ja ihan kohta varmaan tulee jo jouluruusutkin myyntiin. Niitä odotellessa, heippa!

Tuija