maanantai 6. tammikuuta 2014

Hyvää loppiaista!

Niin ne pyhät on nyt takana päin, paluu arkeen, ei lomia näköpiirissä. Mutta ei haittaa, nyt mennään apinan raivolla viikkoja eteen päin. Joka viikko valoisa aika pitenee 15 min. Jihaa.!
Kuvia ei ole tarvinnut paljon ottaa ulkoa, kun on niin hämärää, kuvista ei tule ensinkään hyviä. Ei ole lunta, ei pakkasta, asteita 3-5 plussaa. Viime vuonna tähän aikaan tilanne oli tämä....
talapihalla reki oli lumen peitossa.
metsälenkkiä kierrettiin Väinön kanssa narskuvassa pakkas säässä. Kieltämättä ihan pikkasen harmittaa tuo lumettomuus, kun tykkään hiihtää, tosin enää sitä ei tarvise tullakaan, ainakaan paljon.
viime vuonna olin jo näemma hakenut jostain helmililjoja,nyt en ole viitsinyt niitä vielä hakea. Itseasiassa nyt olisi varmaan ulkonakin ruukut pärjänneet ja kohta olisi helmililjoja ja tulppaaneja omasta takaa, mutta kun ei älynnyt niitä laitta syksyllä, kukkapenkkiin kurkistin ja todellakin, siellä on jo noin 3-5 cm alkuja (helmililjoista) tuloillaan. 
 aika paljon on tullut harrastettua sisäliikuntaa, aloitin Method Putkiston treenauksen ja siihen olen nyt kyllä ihan koukussa, vaikka se kestää kerralla n. 90 min. niin jopa minä, sähköjänis, jaksan olla sen ajan paikallani. Pilatesta kokeilin jokunen vuosi sitten ja se ei sopinut silloin ainakaan minulle. Tässä on nyt hyvää aikaa treenata keskivartalo vahvaksi, jotta jaksaa kyykkiä pihalla sitten keväällä.

Mukavaa, alkavaa viikkoa kaikille !

Toivottelee Tuija