sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Olen sanaton...kerrankin!

Siis aivan mieletön määrä uusia lukijoita ja mikä kommettien tulva, olen niin iloinen, kun löytyi monta uutta kivaa blogia ja sellaisetkin henkilöt, joilla ei omaa blogia ole, ovat uskaltautuneet ilmineeraamaan itsensä. Minua ihan jännittää huominen, haluaisin teidän kaikkien voittavan palkinnon, mutta sehän on tietenkin mahdotonta. Mutta nyt jo kiitän teitä kaikki valtavan ihanista kommenteista ja vakuutan, että tämä arvonta tässä ei jää viimeiseksi.
***
 En tiedä kyllästyttääkö teitä, mutta vielä tulee kukkapostaus, osa pelargoneista on vieläkin ollut terassilla ja tänään sitten viimeinkin viimeisetkin pääsivät varstoon, terassilla on vielä monta muraattia, mutta kun kelit kerran sallivat olkoot ulkona, kunnes siirrän ne sisään. Viikonloppuna ostin Alepasta, siis oikeesti Alepasta yhdet kaunemmista ruusuista ikinän, tuossa vasemmalla ylhäällä. Wautsi, ja ne eivät nuukahtaneetkaan heti kättelyssä. Muutenkin tänä viikonloppuna on jo kaivettu kyntteliköt esille, ja vähän fiilistelty takkatulen loimussa.
Tosiaan tässä vielä kukkivat pelargoniat. Nuuuuuhh....ja nyyyyyhh...heippa, kevääseen!
Nuo tuossa ovat vielä terassilla ulkoilemassa.
***
ja tämä tässä odottaa myös ensi kevättä, siihen tulee mahtava sormustinkukka, näitä on tosi paljon puutarhassani, ihania mättäitä, samoin muuten jouluruusut näyttävät voivan oikein hyvin.
***
Tänään aamulla tein sauvakävelylenkin n.6-7 km ja pulahdin ystävän kanssa järveen, siitä se taas lähteen, avanto vaan puuttuu...:D. 
***
Ihanaa sunnuntai illan jatkoa teille kaikille ja huomiseen!

Toivottelee

Tuija