maanantai 26. heinäkuuta 2010

Saaristoreissu tehty ja nyt huilataan

Tiistaina lähdimme ystäväpariskunnan kanssa Saaristokierrokselle, jossa en ollutkaan aikaisemmin käynyt, eli odotukset olivat tietysti korkealla. Ja olihan sitä; paljon katseltavaa ja ihasteltavaa, helle vaan ei sovi juurikaan moottoripyöräilyyn, jalat turpoavat ja paikat jäykistyy, vaikka pitäisi kuinka taukoja ja joisi paljon.

Ensimmäinen ruokapaikka löytyikin läheltä vaikka pikkuteitä pitkin se tuntui piiiiitkältä matkalta, kilometreissä ehkä vain noin 100 km mutta ajassa 3-4 tuntia...Sammatin kievarissa en ollut koskaan ennen
käynytkään ja ruoka oli huippuhyvää ja se ruisleipä, wau...100 vuotta vanhaan taikinajuuren leivottu ruisleipä oli ihanan ohueksi leikattu ja maistui niin taivaalliselta , että tulikin syötyä useampi pala ja päätin, että sitä täytyy käydä ihan erikseen ostamassa itselle.


Sitten matkamme varrella oli aivan ihania sisustusliikkeitä;
Paljon ihania ikkunoita ja taloja!


Ihania kirkkoja, joita ei manner-Suomessa juurikaan näy:


Ihania maisemia, paljon saarelta toiselle lossilla ylityksiä;


Hyvää ruokaa ;=)

Vuohenjuusto on suurta herkkua.!

Ihania lampaita!


Ja Naantalissa vielä arvovaltaista seuraa ;=)Oli siellä matkalla myös paljon ihania kukkia ja istutuksia..ja kaikkea kivaa, kyllä suosittelen
tälläistä saaristokierrosta, jos on mahdollista läheteä, autollakin se onnistuu vallan mainiosti,
silloin voi myös ostaa jotain kivaa antiikkiliikkeestä: ;=) Minä jouduin tyytymään vain kuvaamaan.
Mutta kotiin on kiva tulla ja että liljat, jotka ostin ennen reissulle lähtöä olivat alkaneet kukkimaan  ja niistä lähti illalla aivan ihastuttava tuoksu.Kyllä koti on maailman paras paikka.

Loma jatkuu vielä viikon verran tällä erää ja kun on näin kuumaa, ettei juurikaan voi pihallakaan mitään tehdä, taidan ottaa ystäväni kutsun, lähteä mökille Pyhtäälle, vastaan.