torstai 9. kesäkuuta 2011

Rautasängyn kaveriksi

Laitoin wanhaan laatikkoon vaaleita riippapelargoneja sekä keskelle tuoksuherneköynnöksen , joka toivon mukaan lähtee luikertelemaan sängyn uumeniin. Suloinen enkeli on saanut kolhuja päähänsä, joten sen laitoin turvallisempaan paikkaan, jotta ei enää vahinkoja satu.
Meillä oli avattu uusi puutarhamyymälä tänne Klaukkalaan ja yllätyinkin iloisesti sen suloisesta ruusutarjonnasta, oli ihan pakko ostaa tämä kaunotar, en kerenny sitä vielä istuttaa, mutta ajatuksena oli, että istuttaisin tuohon punertavaan puusaaviin, koska ajattelin sen sitten siirtää talvehtimaan varastoon.
***
Tänään aamulla tein aamutarkastuksen puutarhassa, aamut ovat niin ihania tällä hetkellä samoin kuin illat, kun on niin lämmintä, päivällä on ihan liian kuuma minulle. Joten lusmuilen sisätiloissa. Aamukahvit join alaterassilla ja kuuntelin kesän suloisia ääniä ja nuuhkin unkarinsyreenin ihanaa tuoksua, joka kylläkin tuoksuu voimakkaamiin illalla.
***
Pelargoniat eivät vielä oikein kuki kunnolla, ovat ottaneet nokkiinsa tällä kertaa huonosta kohtelusta, joka ei kylläkään ole ollut tarkoitus. Ainut jossa on paljon jo kukan alkuja on tämä.

Dahliat kukkivat kyllä oikein kauniisti.
Sekä nämä.
Lumipalloheiden kukinta on tänä vuonna melko vähäinen,jännä juttu, viime vuonna siinä oli tosi paljon kukkasia.
Ei muuten kukkinut omenapuutkaan tänä vuonna, olikohan ihan muutama kukka. Eli omenasatoa ei tänä vuonna tarvitse odotella.
Tämä kuva on viime vuodelta, siinä on jopa mehiläinen työssään, ja viime syksynähän omenia oli ihan valtavasti.


Kiitos kaikille teille kommenteisanne, jotka olette täällä vierailleet. Lomat alkavat kohta ja puutarhakin hiljenee varmaan juhannuksen jälkeen kesän viettoon, minulla ainakin. Olen huomannut että heinäkuussa ei meillä tapahdu juuri mitään puutarhapuolella. Itse vietän juhannus viikon lomaa ja sitten heinäkuun kaksi viimeistä viikkoa, jolloin prätkä hurahtaa Saksaan ja minä kassit keikkuen takana istuen.
***
Minulle on tulossa vielä tänä kesänä, varmaankin juuri juhannusviikolla  "YKS  ihana juttu" Wanilla Rosen Riitalta, en ihan vielä kerro mikä se on, mutta liittyy hevosiin ja ei ole ns.paskakärry, mikä olisi myös ollut ihana, mutta sinne päin. Tulee tietenkin puutarhaan, joten nyt saattekin ihan jännittää,  MIKÄ se on.
Hih.hih...hihittelee hän..
***
:llä Tuija