maanantai 7. maaliskuuta 2011

Tästä se alkaa


Tästä se kevätilottelu pikkuhiljaa alkaa....

Terassille onkin jo voinut laittaa kukkia, kun on ollut lämmintä. lunta vain on vielä kyllä ihan liikaa, luvalla sanoen, kaipaan kunnon vesisadetta, maaliskuu on kohta puolessa välissä ja lumi ei ole sulanut meillä päin ainakaan juuri ensinkään.
Terassilla ovat runko tuijat myös luopuneet jo talvihatuistaan! Saa nähdä jäävätkö henkiin vai kuihtuvatko pois, monena vuonna olen yrittänyt pelastaa ruukuissa olevia tuijija, mutta ei vaan ole onnistunut. Näille kyllä olisi käyttöä myöhemminkin, joten pelastusvinkkeja otetaan vastaan.;)
Sen verran olen jo kauppojen hyllyjä katsellut, että tälläiset kasvi"tikut" löysin city-marketista. Minusta ne olivat ihanat,mutta harmi vain kun valikoima oli melko köyhä.

TÄNÄ AAMUNA SEN SITTEN KUULIN
nimittäin tämän herran...
laulelot...ihan säikähdin kun olimme Väinön kanssa aamulenkillä siinä klo 6.15. Muutenkin tänä aamuna puut olivat tosi kauniin näköisiä, ihan kuin olisi ollut kristalleja oksilla. Jännä ilmiö.

HUOMENNA ON NAISTEN PÄIVÄ...SIISPÄ HYVÄÄ NAISTEN PÄIVÄÄ KAIKILLE IHANILLE YSTÄVILLE SIELLÄ  TIETOKONEIDENNE JA LÄPPÄREIDENNE TAKANA.
OLEN TULLUT SIIHEN TULOKSEEN, ETTÄ SUOMESSA ON MIELTÖN MÄÄRÄ IHANIA NAISIA , JOILLA ON SYDÄN PAIKALLAAN JA NÄPPÄRÄT SORMET, NIIN IHANIA OMPELUKSIA, PIHOJA JA KOTEJA JA KAIKKEA KAUNISTA, JA NÄISTÄKÄÄN EMME TIETÄISI MITÄÄN, JOS EI OLISI BLOGGAILUA KEKSITTY.WAU!

KIITOS KOVASTI KAIKISTA KOMMENTEISTANNE, MINULLAKIN ON BLOGISYNTTÄRIT  ( 1 v. )TÄSSÄ KEVÄÄLLÄ, JOTEN SILLOIN JÄRJESTÄN MINÄKIN ARVONNAN. Mutta siitä sitten ajallaan.

Oikein mukavaa, auringonpaisteista viikkoa teille kaikille.


Toivottelee Tuija