perjantai 4. helmikuuta 2011

Tervehdys kuin tuulahdus...


Ihan ensiksi kerron teille, että...
Wanilla Country Chic kirjan julkaisutilaisuus on 8.2. 2011 klo 17-19
Riitan Nurmijärven puodissa..iik..tätä on odotettu.Kerrankin toivon, että viikonloppu menisi nopsaan ohi.
*************
Sitten palataan tähän meidän makkariprojektiin, nyt sitten alkaa olla valmista, joten kuvia tässä, olkaa hyvä.
TÄSSÄ VANHAA...
TÄSSÄ UUTTA..

VANHAA..
UUTTA...
VANHAA...
UUTTA..

KUKKIA..uudella kukkalaudalla...

JA LISÄÄ UUTTA...
Kyllä täytyy sanoa, että paras huone tällä hetkellä, olen ihan älyttömän tyytyväinen lopputulokseen, joskin tuo iso julistetaulu on vielä vähän harkinnassa, josko vaihdan sen toiseen tauluun. Joku siinä vielä nimittäin kaihertaa. Mutta antaa nyt olla, se inspis tulee sitten kun on tullakseen. Ikkunalaudoista olen niiiiin iloinen, siihen saa keväällä pelargoniat odottelemaan kesää...ja muutenkin siihen on kiva laittaa talvella tuikkuja yms. Laitettiin kahteen makkariin nyt nuo kukkalaudat.
Pentikin tumma lasiovellinen kaappi sai yläpuolelleen varastosta kaivetun vanhan naulakon, johon voi sitten ripustella kaikkea kivaa, nuo pussukat ovat laventelipusseja.
Verhot puuttuu vielä, mutta niitäkin nyt makustelen ihan kaikessa rauhassa, laittaisiko pitkät vai kapan..kas siinä pulma...Mutta kaikki aikanaan. Nyt kohti seuraavaa projektia, joka on meidän eteisen paneleiden maalaaminen vihreistä vaalean harmaiksi...ja viimeisenä on sitten olohuoneen katon maalaaminen ja seinien maalaaminen. Se onkin isompi projekti. Kyllä kolmetoista vuotta on tehneet tehtävänsä. Paikkoja on pakko vähän päivittää ja maalaminen on helppo tapa. Niin, että projektit jatkuu....
******
Tänään oli ihana ilma täällä päin Suomea, aurinko paistoi ja voi melkein jo haistaa kevään. Väinön kanssa olimme metsälenkillä, johon oli ystävällinen herra moottorikelkkailija tehnytkin meille loistavan baanan.
Pajunkissoja oli jo vaikka kuinka.
Syksyllä istuttamani callunat näyttävät vielä todella kauniilta, kaikki eivät suinkaan ole yhtä hyvin säilyneenä.
Väinö lähettää KAIKILLE terkkuja ja hännänheilutuksia, loistavaa viikonloppua myös minunkin puolestani kaikille teille ja kiitos todella paljon edellisen postauksen kommenteista ja vielä tervetuloa uudet ystävät.
Seuraava postaus onkin sitten ihanasta kirjasta, laitan teille kuvia tänne, jotta pääsette mukaan tunnelmaan. Siellä on  minunkin puutarhastani jotain...;)

Toivoo Tuija