tiistai 26. helmikuuta 2013

Arvonta suoritettu !

Pitemmittä puheitta voittajat ovat;

1. palkinto , Wanillan kirja (Country Chic), Lovviisa

2. palkinto, Wanillan kirja (Brocante Chic) , aiai

3.palkinto, puutarha-aiheinen yllätys, Eiju


Onnea teille, laittaisitteko tietojanne  minulle sähköpostilla tuija.karlsson (at) gmail.com , jotta saan kirjat lähtemään pikaisesti, Eijun lahjaa lähden itsekin nyt metsästämään Plantagenista.

Lämmin kiitos kaikille arvontaani osallistuneille, ja jos ei voittoa nyt napsahtanut, niin arvontoja kyllä tulee tässä kevään mittaa lisää, täällä ja tuolla facebookin puolella, jossa myös Tuijan koti ja puutarha on.

Aika toivottomalta välillä tuntuu tuo lumimäärä, kun jo mieli ja kädet niin kovasti haluaisivat puutarhaan. Huoh...mutta nyt täytyy vain yrittää malttaa, onneksi tuo Saila/ Saaripalstalta  luotta siihen, että tämä talvi olisi nyt tässä.Sailalta ilmestyi ihana puutarhakirja, Puutarha laatikossa, jota olen lukenut nyt antaumuksella ja todennut, että ei siihen puutarhan pitämiseen mitään isoja läänejä tarvita. Vähän kekseliäsyyttä, niin johon tomaatit ja kurkut kasvaa vaikka parvekkeella. Kannatan kirjan lukemista lämpöisesti.
Mitenkähän minun valkoiset kevänkaihonkukat ovat talvehtineet?

Sinivuokkoja ei uudella pihallani ole, harmi.

Mukavaa viikon jatkoa teille kaikille, jännitetään vaikka MM-hiihtoja, jos vaikka suomen naiset sieltä vielä meille toisen mitalin tuovat.

Tuija