perjantai 3. kesäkuuta 2011

Ihana arvontavoitto!

Voi sentään miten ihana yllätys olikaan blogissani, olin osallistunut arvontaan Tarjan blogissa ja hurrrrrraaa minä voitin ihanan tyttöpupun, jota olin himoinnut jo kauan. Voi kiitos ihan kamalasti Tarja, luultavasti saat värkätä hänelle kaverin syksymmällä, jos viitisit.
Tämmöisen ihanan <3 !!!!
***
Tällä viikolla olen toden teolla tehnyt kesäkukka-asetelmia.Tämmöisiä tule!
Olen niin ihastunut tuohon sääkukkaan, aivan loistava kesäkukka ja hassu, menee yöksi suppuun. Nukenkaulus on myös minulle uusi tuttavauus, mutta tietenkin riippapelargonioita en voi jättää laittamatta enkä laventelia. Nuuuuh...mikä ihana tuoksu.
Olen yrittänyt olla ostamatta tänä vuonna lisää uusia ruukkuja, koska minulla on paljon kaikenlaisia vanhoja saaveja ja puisia astioita, ajattelin käyttää niitä tänä vuonna. Tuoksuneilikka pysäyttää joka kerta minut äärelleen, rakastan kukkia missä on jonkunlainen tuoksu.
***
Tänä vuonna olen myös laittanut tosi paljon köynnöksiä, niistä kuvia jahka vähän tuuheentuvat, mutta tässä yksi nyt jo näytille.
Minulla on vanha pyörä nojaamassa Terijoensalvaa vasten tien vieressä ja laitoin sen tarakalle korin, johon laitoin...
keijunmekkoa ...uskon, että siitä tulee aivan ihana ja syksymmällä katsotaan sitten kuin kävi.
***
Korjaus/ehostusprojektina oli tänään tämmöinen juttu...
Minua on jo  monta kesää ällöttänyt tämä keltainen kasteluletku tässä seinässä paraatipaikalla..ja aina kun saan sen "kymppikuvan" niin tuo onneton keltainen letku pilkistää jostain kuvan reunasta.
Olen maanitellut viime kesästä lähtien miestäni tekemään siihen laatikon, jolla voisimme peittää sen letkuhökötyksen, ja nyt TÄNÄÄN...
Sinne menet...eikös olekin hyvä juttu!
Mikäköhän sillä miehenroikaleella on taka-ajatuksena?
***
Reilut neljä metriä pitkä pionipenkki on iloni ja ylpeyteni aihe, kohta on se hetki kesästä jota koko talven olen odottanut.Tänäkin vuonna pionit kukkivat runsaasti sekä mooseksen palavapensas. Vuorijumalten kukat istutin alaterasiin viereen, kolme valkoista ja yksi aniliini, toistaiseksi. Sinne on tulossa muutenkin lisää perennoja jahka kerkeän.
Ilokseni särkyneet sydämet kukkivat ja voivat hyvin, ja anopin kieli kiittää, kun pääsee kesäksi ulos.
Väinö kuvittelee olevansa sylikoira, niin hanakasti se tykkää poikani sylissä olla.Mutta parhaat kuvat jäivät taasen saamatta, se kun ei tykkää ensinkään kuvaamisesta.
Eikä kyllä poikanikaan. :)
***
Vaihdoin taas kerran kirjaisinmallia, en minäkään siitä mitään selvää meinannut saada.hih..onks nyt hyvä? Minusta on tärkeää, että ei tarvitse kenenkään tihrustaa tekstiä.
***
Muuten, kiitos Vuokko, tottakait otan haasteen vastaan, teen sen seuraavaan päivitykseen.Käykäähän katsomassa Vuokon ihanaa puutarhablogia.
***
No niin, tässä taas höpötyksiä enemmän ja vähemmän, pitäs varmaan useammin tehdä päivitys, kun tuota asiaa tuntuu olevan.Aikaa on vaan tällä hetkellä hyvin, hyvin rajallisesti.
***
ONNEA kaikille uusille ylioppilaille sekä valmistuneille, teillä on urakka takana päin tältä erää. Me lähdemme huomen aamulla onnittelemaan kummipoikaamme lakin johdosta Rantasalmelle ja samalla moikkaamaan mummia ja ukkia. Kiitos ihanat blogiystävät kommenteistanne, ne ovat  minulle suuri ilonaihe. Moni teistä onkin tullut jo naamakirjankin puolella, vielä lähemmin tutuiksi, ja SE on ihanaa.Ihanaa kun on ystäviä etelästä pohjoiseen...:)

Toivoopi Tuija