tiistai 27. maaliskuuta 2012

Valoisia iltoja ja hupenevia hankia.

Hellou!

Kylläpä taas on aikaa vierähtänyt, kun viimeksi tuli päivitys tehtyä. Jotenkin nämä sulaa, ei sula, piiloleikit ovat olleet masentavia ja kun pihakin on ollut vielä lumen peitossa, ei aiheitakaan ole liiemmin ollut. Mutta tänään meni hermo, ei kestänyt kantti enää, ei...mutta ei varmaan olisi tarvinnutkaan..eihän vaan..
vaaleanpunainen jouluruusu, nam..niin kaunis. Toinen on tällä hetkellä vielä lumen alla, saas nähdä onko elossa, viime vuonna istutettu. Harava on jo  kaivettu esille, ja sitä kolmen neliön länttiä talon etupuolella harvavoin antaumuksella, ja vihreäähän sieltä näkyi jo pukkaavan, kevätkaihonkukat odottavat jo malttamattomina siinä ihan tyrkyllä.Voi jestas, miten niitä olenkaan kaivannut.Ilta tarkastukset ovat alkaneet....elikkä kierros vielä lumisessa puutarhassa herättää ehdottomasti kevät huuman.
Tuossa keskellä on Magnolia, jonka viime keväänä istutin. Minusta siinä näytti olevan aavistus jo vihreää...hm..harhaa vai ei..Muraatit on vekkuleita, nuokin tuossa jätäkatoksen vieressä ovat koko talven olleet lumen alla, ja ihan vihreitä taas. Kiva katsoa, onko valkoinen ja vaaleanpunainen alppikärhö talven jäljiltä hengissä, niistä ei vielä tiedä mitään, kun on vielä lunta niin paljon.
***
Kiitos edellisen postauksen kommenteistanne ja mukavaa maaliskuun loppua teille ystävät!

Tuija