tiistai 29. maaliskuuta 2011

Viimeistä viikkoa maaliskuuta viedään!

Maaliskuu alkaa olla kohta paketissa, lunta on vielä todella paljon ja lisääkin sitä on saatu viikonlopun aikana.Se ei ole kevätmieltä juurikaan kohottanut, mutta SE on asia mille emme voi  mitään. MINÄKIN jopa olen sen nyt sisäistänyt, ei auta itku eikä valitus, lumet sulaa....ajallaan.
Tämä lumentulokaan ei ole haitannut kukkien hankintaa, nyt löysin suosikki kukkakaupastani Kukkahuone Linneasta, tämän ihanan kotimaisen jouluruusun. Se on niin herkullisen kauniin värinen, että mukaan lähti.

Mikä mukavinta jouluruusu on kestävä ja sitä ei pienet kylmät haittaa. Istutan sen sitten keväämmällä puutarhaan, muiden jouluruusujen joukkoon.
****
Nettiputiikki Tuntusesta, tilasin aivan ihanat pääsiäismunat, jotka ripustin, jo kivasti vihertäviin koivunoksiin.
Onneksi Väinö on jättänyt NÄMÄ rauhaan, muuta hauskaa hän onkin sitten ikävissään päivällä tehnyt. Niinkuin syönyt sammalta, jota minulla oli helmililjojen juurella ja kun olin yöksi nostanut ruukut sisälle, ja sitten unohtanut ne päiväksi sisään.
***
Varmaan olettekin ihmetelleet ( tai ehkä ette) miksi olen ollut ihan hiljaa meidän maalausprojektistamme...nooh..siihen tuli pieni viivästys...meille nimittäin tuleekin vähän isompi remontti kodinhoitohuoneeseen ja wc:en, kupariputket nääs....olivat vähän tihkukeet vettä kodinhoitohuoneen seinän väliin ja sitä rataa...nyt on vakuutusyhtiön puolesta tehty kartoitus ja näyttää siltä, että korjaus hoituu sitä kautta. Tuntuu vaan kestävän ikuisuuden...sanat eivät riitä kuvamaan miten paljon se ottaa pattiin, mutta tämäkin asia nyt vaan täytyy hoitaa pois,
joten päätimme, että olkkarin maalusprojekti siirtyy sen jälkeen tehtäväksi. Jos tästä nyt jotain hyvää täytyy etsiä, niin saanpahan uudet laatat ja wc:en uudet kalusteet. Heh..:)

Kyllä tämä sisustaminen on rankkaa, paljon helpompaa on touhuta puutarhassa ja kasvien kanssa.
****
SITTEN vielä messuasiaa...WANILLA ROSE on myös messuilla 7.-10.4. sisustuspuolella, sanoinkin miehelleni nauraen, että minä parkkeeraan varmaan sinne perjantaina ja tulen vasta sunnuntaina kotiin. Joten tiedossa on varmaan silläkin puolella ihan mukavat messut.
****
Kiitos teille ystävät, kun vieraillette luonani ja piristätte mukavilla kommenteillanne päivääni.
***
Tänään ajattelin huristella käymään Sofianlehdon kukkamyymälässä, muistin tässä eräänä päivänä, että sieltä tein ihania löytöjä viime keväänä. Ja siellä on ihanimmat kärhöt koskaan...:)

Aurinkoa päiviinne!

Tuija
ja Väinö lähettää myös hau, hau...haukahdukset...!