perjantai 30. maaliskuuta 2012

Ihanaa kevätsäätä

Täällä on vaihteeksi ollut kelvolliset kelit, lumet ovat alkaneet sulamaan etupihalta ja sekös innoitti siivouspuuhiin.
Lumikasan alta löytyi vaaka, joka on suloisesti ruostunut, se sopii hyvin ulkokoristeeksi, koska sisälle se on liian iso. Orvokkeja löysin eilen Plantagenista, Vantaan Plantagen oli muuttunut aivan älyttömästi. Suosittelen käyntiä siellä jos asut täällä päin tai muuten on käyntiä Vantaalla. Ruukkuvalikoima oli aivan loistava ja muitakin puutarhajuttuja oli todella paljon, aivan ihania. Mun mies ei muuten ymmärrä, kun keräilen noita vanhoja ruukkuja, niitä on vähän joka puolella, mutta minusta ne on vallan suloisia.
Pitkän, melkein horteisen olon jälkeen, meille on tullut kukkia, niin sisälle kuin uloskin.
***
Mun suosikki työkalu on tällä hetkellä terävä hakku, millä nakutan jäätä pois, ihan joka kerta kun menen ulos ja kun tulen autolla pihaan, nappaan hakun käteen ja naks, naks...jää saa kyytiä.
***
Niin, onhan mulla uutisiakin teille..MEIDÄN TALO on nyt sitten melkein myyty, tarkoittaa sitä, että tarjous on tehty ja meillä on sunnuntaihin asti aikaa miettiä, hyväksymmekö vai emme. Olemme mielessämme sen jo hyväksyneet, mutta pitää nyt vähän pitää ostajaa jännityksessä. Ja EI, ei ole, yhtään haikea olo, nooh..tietty vähän, olemmehan asuneet tässä talossa 16 vuotta, olen tehnyt ja rakastanut pihaa yli kaiken, kaikkia se ja kukkaset jäävät ikuisesti mieleeni, mutta nyt on aika uuden elämän, missä ja miten,sitä emme vielä tiedä. Eniten tulen kaipaamaan yli kolmetoista metristä pionipenkkiäni, mutta onneksi vielä tänä kesänä saan kokea sen kauneuden..niin ja te myös...hih..hih.. Tämän talon ovet sulkeutuvat meiltä vasta 30.6.2012, eli puutarhahommia vielä koko ihana kevät tiedossa. Ja minä tyttöhän teen...:D
Trullit ovat taas sunnuntaina liikkeellä, munat on ostettu, toivottavasti jokunen edes tulee meille asti, ettei tarvitse itse syödä kaikkia.Muuten mämmi on ihan älyttömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa...:)Miten sinä syöt mämmiä, vai syötkö ensinkään?
***
Kiitos teille, jotka vierailette luonani ja ihan kauheesti sorry, en ole jaksanut käydä kovinkaan paljon kommentoimassa teidän blogeihin, vaikka olekin niitä lukenut, mutta hei, nyt olen ensi viikon lomalla, jospas vaikka saisin asian korjattua.
***
Mukavaa ja rauhallista viikonloppua kaikille!

Tuija