sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Puutarhatapaaminen

Puutarhatapaamisen ajankohta ja paikat !

Olemme päätyneet Katjan kanssa siihen, että tapaaminen olisi  24.5.  siinä kymmenen aikoihin  Marketan puistossa, koska alue on niin laaja ja siellä on varmasti paljon katsottavaa, niin siellä menee iltapäivään asti, luulisin. Siellä on myös mahdollisuus lounastaa ja alueella on pieni sisustusliike Cosy&Country, joka olisi myös kiva katsastaa. Sen jälkeen olisi tarkoitus mennä Paula Ritanen-Närhen puutarhaa ihastelemaan. Paulahan veti ihanaa Puutarhaunelmat-ohjelmaa muutama vuosi takaperin. Paulalle sopii  klo 16.00 jälkeen ja hän lupasi meille kahvit keitellä. Alla kuvia Paulan puutarhasta.

***
***
***
***
***
olisi tosi kiva, jos mahdollisimman moni pääsisi paikalle.  Uskon, että Marketan puiston tapahtuma on vertaansa vailla ja Paulan puutarhan tuovan kaikille uusia inspiraatioita. Itse odotan ainakin malttamattomana tuota päivää. Minulle voi laittaa sähköpostia tuija.karlsson(at)gmail.com tai tähän postaukseen voi myös laittaa viestin jos on tulossa.
***
Tuo eilen päättyneen arvonnan voittaja ilmoitetaan huomenna aamupäivästä, koska teitä oli niin paljon ja haluan että kaikilla on oikea määrä " mahdollisuuksia" , niin menee hetki jakaessa kaikille numerot. 

Terkuin Tuija