keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Kynttilälyhtyjä valaisemaan pimeitä iltoja

Kyllä on ankeat kelit tällä hetkellä, eilen tiistaina piti tulla lumipyryalue eteläiseen suomeen ja minä tietenkin innoissani nenä lasissa sitä odottelin, turhaan, ei sitä tullutkaan. Vähän oli aamulla maa valkoisena, mutta nyt se taitaa olla jo mennyttä. Voi harmi.
***********
Vaikka olenkin päättänyt, että näillä lyhdyillä, mitä minulla tällä hetkellä on, mennään tämä talvi, NIIN en tietenkään malttanut Tarjoustalon "tarjoushyllystä" olla ottamatta näitä. Oikeesti olivat tosi edulliset ;=)
ja ihanat...
Tämä väri kiehtoo tällä hetkellä todellakin..jouhtuisikohan joulun läheisyydestä?
Näitä lyhtyjä käytän ainoastaan sisällä.
***********
Hiukan myös punaista on hiipinyt enenevässä määrin kotiimme ja se on kyllä ihme se.
En nimittäin ole mitenkään punaisen ystävä välttämättä. Mutta olen jo kyllä aiemminkin huomannut, ettei kannata sanoa, ei koskaan...heh....
********
Minulla on muuten ollut hyvää tuuria näissä arvonnoissa, mitkä ovat kiertäneet täällä blogimaailmassa nyt lähiaikoina, olen nimittäin voittanut kahdesta eri arvonnasta palkinnot, toinen tulee ihan saksanmaalta asti..niistä lisää sitten kunhan tulevat. Sanoin R:lle , että pitäsköhän laittaa lotot vetämään, kun näyttää nyt tuuria pukkaavan..

********.
Kotona tuoksuu tällä hetkellä Wanilla Rosesta ostamani p b Homen Rose Vanillan ihana tuoksu ja muutenkin kynttilöitä palaa joka ilta, alkavat meikäläisenkin varastot hupenemaan.
Ihana kaktuskin kukkii kauniisti, nyt en heitä tätä pois, kun on kukinta ohi, vaan istutan isompaan ruukkuun ja se saa olla sitten kesällä myös ulkona. On siinä vaan niin kauniit kukat.
***********
Pitää ihan vielä palata tuohon alkuviikkoon kun muistin, että olin maanantaina Väinön kanssa metsässä lenkillä iltapäivällä, kun oli aivan loistava keli täällä, ihan pientä pakkasta ja aurinko paistoi suloisesti, kameran kanssa kiertelin lähimetsää ja tämmöisen ihanan kuvan sain napattua..
siis eikö ole ihanat tähtöset luontoäiti tehnyt. Nykyään meikäläinen löytää tälläisiä ihanuuksia, aikasemmin en edes tajunnut, miten kaunista luonnossa voisi olla.
Siellä se aurinko vielä oli.
**********
Sydämellisen ihanaa loppuviikkoa kaikille ja kiitos kommenteistanne edellisiin postauksiin.
Olkaamme kilttejä, tontut hiippailevat jo...;=)

Toivottelee Tuija