tiistai 8. huhtikuuta 2014

Hiljaiseloa......

Vähän on apatian puolelle heittänyt täällä elon tällä kertaa, vanhemmat asuvat kaukana noin 300 km päässä minusta ja isällä on terveydellisiä ongelmia, arki tuntuu siellä olevan vähän hankalaa, kun häneltä on toisaiseksi kielletty autolla ajaminen. Huoh...on varmaan kova paikka miehelle, jolle autot ovat olleet suuri osa elämää aina. Sitten jos liikaa höösää niiden asioiden kanssa, hermostuu itsekin. Täytyy lähteä pääsiäisenä tsekkaamaan mikä meininki. 
kävin mielen piristykseksi tänään Country White-puodissa, Tuomarinkylässä ja sieltä löysin mieleisen kavihuoneen itselleni, kaikki rakentelevat innoissaan hienoja pytinkejä, minulle ei mahdu (huom...kasvojen väri vaihtui vihreäksi..)  joten tämä riittäköön. Kevät ei edisty sitten millään minusta, joka ilta käyn tökkäämässä sormen varjon puolella olevaan kukkapenkkiin ja ei uppoa ei. 
Plantagenissa upea kattaus eri värisiä orvokkeja ja silmää miellyttää tällä kertaa oranssin ja keltaisen värit. ( Ja päänsäkin on raukka lyönyt...keltainen...) Keltainen juu, miellyttää nyt ihme ja kumma, mutta saahan sitä mieltänsä muuttaa.
nämä kun kaikki laittaa yhteen ja vielä lankaköynnöstä väliin, niin....
hyvä tulee.
jos suunnittelua ei lasketa mukaan,niin puutarhatyöt on tällä hetkellä lukemisen tasolla. Ja siitäkin ajasta osa menee leivonta-lehtiä lueskellessa,kaikki sulassa sovussa keittiön pöydällä. 

Kiitos kaikille täällä vieraileville ja oikein mukavaa viikon jatkoa!

toivottelee Tuija

pst...nyt on menossa tämmöinen värikausi, parin viikon päästä se voi olla jo hempeä roosa :)