keskiviikko 31. elokuuta 2011

Loviisa osa 2

Täältä pläjähtää seuraava kuvasatsi Loviisasta ja vähän meiltäkin. Laitoin nämä kollaaseiksi, jotta ei vie niin paljon tilaa.
****
Toivon, että nautitte kauniista kukkasista ja puutarhoista, niin kuin minäkin, on ne "wanhat"puutarhat niin ihania. Laitan nämä suurina kuvina, jotta voitte katsella kunnolla, ei tarvitse hakea tiimarin kakkuloita avuksi.:D
Uusia ideoita?

Muuten ensi kesänä aion istuttaa lanventelia ja liilahtavaa koristetupakkaa samaan paikkaan, alla kuva kukkapenkistä, jossa sitä oli, ja se näytti aivan ihanalta.
Kasvihuone tomaateille, olen ottanut siitä joka kerta kuvia ja ajatellut, että tämmöisen haluaisin,mutta eipä ole vielä näkynyt.
Maitokärryjen toinen tuleminen, kasvilavana.
Loviisassa kiertelyn päätteeksi menimme ystäväperheen mökille, joka on saaressa ja aivan ihana paikka,saunoimme, uimme ja höpöttelimme pitkälti yli puolen yön. Oli aivan ihanaa, ilta oli lämmin ja ruoka ja seura erinomaista, eipä sitä muuta rentouttavaan iltaan tarvita. Mustikanvarvut punastelevat jo kovasti.
Nämä kuvat onkin jo meiltä. Mustatorvisieniä ja pamppuja..hih..ja tuo emalikannu, se oli yksi ostos Loviisan kirpparilta.Tämän värisiä dahlioita olen odotellut kukkimaan, onneksi nyt voin sitä ihailla.Pamppuja kävin ojanpientareella keikkuen hakemassa, hitsi, miksi niiden pitää kasvaa niin ärsyttävissä paikoissa....mrr.mrr...
Syksy tekee tuloaan, tomaatit kypsyvät, kurttulehtiruusun kiulukat hehkuvat punaisina, niistä muuten ajattelin tehdä kranssin viikonloppuna.
Kiitos kaikille ihanista kommenteistanne edelliseen postaukseen ja kiitos muuten onnitteluista, tästä puutarhablogien topten listauksen 8.sijasta..hih..kauheeta tuli heti paineita. Näyttihän siellä olevan tukku loistavia blogeja, jotka ovat meille kaikille tuttuja, onnea myös heille.
 Minä vaan niin tykkään tästä touhusta, tämä kaikki mitä tänne kirjoitan, tulee sydämestä ja olen oikein iloinen, jos muutkin tykkävät ja saavat ideoita kuvistani.

Toivottelee Tuija