tiistai 7. kesäkuuta 2011

Haaste ja suuria paljastuksia...:)

Vuokolta ,puutarhaunia-blogista, tulla tupsahti haaste tässä männä viikolla, tottahan mie paljasten muutaman mukavan asian itsestäni, mutta teen sen samalla lailla kuin Vuokko, enimmäkseen puutarhaan liittyen.

1. Rakastan pioneita ylikaiken, ja minulla on noin ( taitaa olla ylikin) neljä metrinen pionipenkki, talomme eteläseinustalla, ei siinä varmaan mikään muu kasvaisikaan, kun on niin kuuma ja kuiva paikka.

istutin siihen lisää pioneja viime syksynä, tuonne eteen ihan reunaan. Tämä penkki on ollut tässä noin 10 vuotta.

2. Puutarhassa pitää olla paaaaaljon enkeleitä ja kaikenmaailman ruosteisia esineitä, niinkuin nyt vaikka sänkyjä, heh...
ja

ja sammakoita

3. En oikeastaan tykkää kovin lämpöisistä keleistä täällä suomessa, helteet menettelee aurinkorannalla, mutta täällä riittää 23-25 astetta oikein hyvin. Kasvit nääs....
4.Tykkään tuoksuista puutarhassa, sireenit, tuoksukuusama, kielot, omenankukat, pioniot, tuoksuherneet, tuoksuneilikka, jasmike ja sellainen kuin leukoija ( tuoksuu muuten tosi hyvälle) tässä nyt mainitakseni.


5.Henkilökohtaisella tasolla paljastan olevani tunteellinen siili, romanttinen hömppä joka itkeskeleen välillä kaikenmaailman surullisille asioilla, se on omituista, vaikka kuitenkin olen luonteeltani enemmänkin räväkkä ja tempperamenttinen....kuohuu, kuohuu....inhoan epäoikeiudenmukaisuutta, kieroilua ja valehtelua.

6.Olen tosi iloinen jokaisesta teistä uudesta ystävästä, jonka olen täältä blogimaailman kautta saanut, etelästä-pohjoiseen, sekä ulkomailta myös, elämä olisi ihan tylsää ilman bloggailua ja valokuvaamista, joka on tullut uutena harrastuksena tämän bloggailun myötä.

7. Tykkään melkein minkävärisistä kukista tahansa, ja en halua pelkästään esim.valkoisia kukkia kotiini ja puutarhaan, ainostaan keltainen väri tökkii jotenkin.Vaikka keltaisiakin kukkia on tosi kauniita ja ne on oikein pirtsakan näköisiä. Johtuukohan se siitä, että inhoan voikukkia...Käääk...se se varmaan on...


8. Rakastan eläimiä, koiria, kissoja, lampaita, kanoja, lehmiä, hevosia, perhosia, lintuja...kaikkia, ja varsinkin tätä, rento Reinoa, joka tuntee nimekseen Väinö.


Säädytön kuva..hih.hih..mutta tämä on Väinön lempinukkumapaikka ja asento.
Siinähän se tällä kertaa, sitten se hankalampi juttu. Olen huomannut tämänkin haasteen kiertelevän jo monissa blogeissa, mielelläni kuulisin uusien lukioiden ja uusien blogien takaa paljastuksia, niinpä taidan jakaa tämän;
Kivisen Vilmalle
Marikalle,Valkoista Rustiikkia blogiin ( hänellä on myös arvonta tällä hetkellä), käykäähän osallistumassa
Johannalle, Mooses ja muut Manniset blogiin.

Muut voivat napata haasteen mukaansa koska aina on kiva kuulla paljastusia!
NÄITÄ odotellessa..


Ihanaa kesäistä viikkoa kaikille !

Toivoo TUIJA

PS..olen muuten huomannut halilaskurin nakuttavan tasaiseen tahtiin, kiitos haleista, tykkään niistä.
100 olisi muuten varmaan arvonnan paikka?