tiistai 19. huhtikuuta 2011

Tunnustus ja kevättä rinnassa!


You are beautiful-tunnustus on tarkoitettu kaikille blogistanian näteille blogikirjoittajille :) Sain tämän hauskan haasteen Mooses ja muut Manniset blogista., Johannalta. Mooses on muuten <3. Jos ette tiedä, kuka hän on niin, käykää ihmeessä katsomassa. Niin ja voi hyvänen aika, sain myös tämän saman valokuva haaste-tunnustuksen Liisalta,Vaniljainen blogista, anteeksi Liisa, että melkein meinasin unohtaa.

Tunnustuksen saaja haastetaan julkaisemaan 3-5 ennen julkaisematonta kuvaa omasta elämästään, pienten selvitysten kera ja jakamaan tunnustus eteepäin kolmelle. Nämä valokuva -  haasteet on meikäläiselle HAASTEITA, mulla kun ei ole valokuvat missään järjestyksessä, vaan kaksi  laatikkoa kätkee aarteet sisäänsä. Oikeasti olin ajatellut, silloin kun olin ( vuonna nakki ja muusi ) raskaana, että laittelen sitten äippälomalla kaikki valokuvat järjestykseen albumeihin etc...no joo, raskauksista on jo aikaa ja valokuvat on edelleen laatikoissa. Minulla on koneella kuvia kyllä, mutta kaikkein rakkaimmat ovat siellä laatikossa, mitenköhän niitä saisi koneelle? Filminauhat on tallella, tietäisikö joku???
***
Mutta hei,  koitan räpeltää täältä koneen syövereistä jotain ....

1. Moottoripyöräreissulla v.2005 ystäväpariskunnan kanssa alkukesästä Skotlannissa ja punapäänä :) Moottoripyöräily ei varsinaisesti ole meikäläisen juttu, mutta miehen kanssa olen joutunut tekemään kompromisseja ja toisaalta tämä matkustusmuoto sopii hyvin, meikäläisen luonteenlaadulle.
2. Samaiselta reissulta, Loch Nessin-joelta  ja vieressä hautausmaa, jotka kiinnostivat tietenkin meikäläistä, muiden harmiksi, puhumattakaan kaikki ne puutarhat, joissa luuhasimme.
3. Tykkään matkustella Saksassa, siellä on paljon katsottavaa ja sinne vie matkamme myös tänä kesänä.
4. Olen käynyt Hitlerin kotkanpesässä, ja tuntui ihan uskomattomalta kiivetä sinne ja ajatella, että miten ihmeessä kaikki ne rakennukset mitä siellä silloin aikanaan on ollut, on saatu rakennettua sinne.
5.Mutta kotimaan kauniita maisemia ei voita mikään, ja veljeni mökin kauniit maisemat ovat ilmaista hoitoa mielelle ja sielulle.
Kyllähän niitä kuvia kuitenkin on ihan älyttömästi, huomasin...:)

Haluan jakaa tämän tunnustuksen ja haasteen seuraaville uusille tutuilleni;
Ilona H:lle, Ilonan Kammariin
Marikalle, Valkoista-Rustiikkia-blogiin
sekä
Paulalle, Arkiporinaa - blogiin
***
Niin ne lumet vaan ovat kyytiä saaneet, talvi on enää oikeastaan muisto vain. Kohta pitänee lapio iskeä maahan ja koettaa tehdä kaivauksia, jospa jo routakin on sulanut pois. Trulleja liikuskeli kiitettävästi viikonlopun aikaan; onneksi, ettei tarvinnut itse syödä kaikkia suklaamunia. Onneksi nyt pääsiäiseksi on luvattu todella lämmintä ja kaunista  ilmaa, kevätpuuhat jatkuvat ja  mämmiä ja pashaa, mitä sitä sitten muuta.

tein muuten puutarhaan aivan ÄLYTTÖMÄN ihania hankintoja...niistä heti teille kertomaan, kunhan saan ne kotiin...jihuuuuuu !!!!

Ai niin kirppiksistä puuhenollen, Sisustajantaivaan Pialla on kirppis-markkinatapahtuma 25.4. Espoossa. tarkemmin täältä. Sinne siis kaikki kynnelle kykenevät.
****
Kiitos teille ystävät kommenteistanne ja mukavaa pääsiäisviikkoa kaikille.

Toivoo Tuija