tiistai 16. lokakuuta 2012

Aivot narikassa!

Hassua miten joulu on hiipinyt jo vaivihkaa aika monen ajatuksiin, olenhan siihen minäkin varustautunut, tilaamalla kasan vastikään ilmestyineitä joulukirjoja. Pihalla kuitenkin moni kukka vielä sinnitelee ja tänään siirtelinkin pelargoniat aurinkoiseen paikkaan, jos vielä läpöä riittää niin saavat olla ulkona. Tänään tosin pohjoisessa satoi lunta ja oli miinusasteita, täällä meillä vielä noin 10 astetta. Eipä tässä varmaan mene enää kauan, kun saan kiikuttaa kukkaset hoitoon.
***
***
Sinipallo-ohdake ja kiinankärhö esittelevät kukkiansa ensi kesää varten. Pelargoniat ovakin kukkineet koko syksyn lämpöisellä seinustalla.
***
Tulevana sunnuntaina sitten tulee päätös siitä mökistä, siksi täällä on aivot ihan tööt, olemme menossa katsomaan Pertunmaalle sitä yhtä, joka kolahti, jos se on sisältä sellainen kuin kuvat antavat ymmärtää, se on sitten siinä. Jihuuuuu....mutta sunnuntaina sitten kipitän tänne heti teille kertomaan, kuin on asiat.
***
Tuossa joku aika sitten lupailin, että kun halilaskuri näyttää pyöreitä lukemia, niin sitten on arvonnan paikka, kolme jos kävis halaamassa, niin sehän olisi sitten siinä. Palkintokin on jo hommattu...:))) hopi, hopi.....kolme vajaa kaksisataa.
***
Ostin GrenGaten kuppeja sinisenä, joka ei todellakaan kuulu mun väriskaalani mitenkään suuresti, täyttyy nyt kuitenkin todeta, että sopivat  minun kukkieni kaveriksi oikein ihanasti.
Olen tosi ihastunut näihin lattekuppeihin ja ostanut niitä aina pari kutakin, nyt alkaa jo olemaan aika mukava varasto, ne on sitten kiva viedä mökille...........
 
Kivaa viikon jatkoa kaikille ja palataan sunnuntaina asiaan!
 
Toivottelee Tuija