keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Arvonta!

Heippa!
Lokakuukin on pian ohi ja alkaa meikäläisen ns. kitukuukausi, pelottaa jo valmiiksi pimeys ja loska. Ja kun kaikki keinot on sallittu kaamoksen pois ajamiseksi, laitan arvonnan pystyyn, eikä tietysti mitää "jotain" palkintoa olisi tarjolla, vaan Ilona Pietiläisen uusin kirja Lumoava Joulu!
kirjassa on paljon ihania askarteluohjeita jouluksi sekä muutama kaunis joulukoti, joten tiivis paketti joulu"hörhöille". Ilona taitaa joulukoristelut ja hän on käsistään kätevä ja kun siihen vielä yhdistetään ehtymätön kauneuden taju, tulos on taattu!  Hänen inspiroivaa blogiaan voi käydä lukemassa tästä !

Arvonnan säännöt ovat ;

Yksi arpa; kommentti tähän postaukseen
Kaksi arpaa; kirjautuminen lukijakseni ( jos et jo ole ) ja jako omassa blogissa.
Kirjan voittaja arvotaan 10.11.  

Onnea kaikille arvontaan!

vaikka itse olen ehdottomasti kevät-kesä ihminen, niin kyllä joulujututkin kiinnostaa ja kodin laittaminen kesän jälkeen on alkanut tuntua ihan kivalta. Joulukoristeet/somisteet on jo inventoitu ja ihan hyviksi havaittu, ehkä jotain pientä kuitenkin tulee hankittua.

sammalet ja jäkälät on haettu (luvan kanssa), terassi on viimeistä silausta vaille talvikunnossa.Ihan kohta varmaankin jo ensimmäiset jouluruusut tulevat kauppoihin. Niitä odotellessa.
kipaisen ruotsin maalla, niin kuin aina tälleen syksyllä ja toivottavasti löydän jotain mukavaa kotiin tuomisiksi.

Mukavaa viikon jatkoa kaikille.

Toivottelee Tuija

Ps. Ilonan kirjaa voi myös tilata suoraan www.docendo.fi 
jos meinaan haluat vaikka tilata joululahjaksi tai arpaonni ei suosi. Kirja löytyy myös hyvinvarustetuista kirjakaupoista.