sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Sunnuntai supinat.....

Tervehdys täältä lumivallien keskeltä, ei paljon enää naurata, mie kun jo luulin, että kevät alkaa pikkuhiljaa tulemaan, niin eikös vielä lumimyräkkä rantautunut tänne.KÄÄK....ennen lumimyräkkää kerkesin kuitenkin jo vähän pajunkissoja laitella etupihalle.

Kesä ja mökki on koko ajan mielessä ei siitä mihinkään pääse, kukkatilauksia on jo viritetty vaikka mihin, parin viikon päästä on Tulppaanien lumo-näyttely, sinne olisi tarkoitus mennä ja tavata muutamia puutarhablogilaisia.

Minä olen aina narissut ja valittanut, ettei minun mieheni tee mitään puutöitä tai muuta sellaista, mitä olen nähnyt muiden tekevän, jossa säästää selvää rahaa...NOOOH..täytyy sanoa, että pepulleni meinasin lentää kun hän esitteli minulle taidonnäytteitään.
 Tälläisistä kansituoleista olen aina uneksinut, ne vaan ovat olleet niin kalliita, etten ole raaskinut ostaa..ja nyt minulla ne on...lisäksi hän on tehnyt mökille laiturin ja tämän oikeanpuoleisen tuolin ( ei ole sininen, vaan tumman harmaa, kuva vääristää) värisen penkin, tikkatauluun kehikon sekä linnunpöntön. Ja lupasi tehdä vielä toiset samanlaiset tuolit...no huh.huh..nyt pitää pitää suu suokeammalla ja olla turhaan arvostelematta. Eikö vain? En narise ainakaan tänä kesänä moottoripyörän myynnistä...:)
***
 Me ollaan kyllä molemmat ihan hurahtaneita jo pelkkään ajatukseen kesästä mökillä!


Mukavaa viikon alkua kaikille!

Tuija