sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Haagan Alppiruusupuistossa

Kävin toissa viikonloppuna Haagan Alppuruusupuistossa ja wauuuuu...olihan mahtava paikka. Jotenkin itse en ole välttämättä ollut alppiruusufani aikaisemmin, mutta tämän keikan jälkeen ne ovat syöpyneet silmien verkkokalvoille lähtemättömästi. En tiedä, voin olla väärässäkin, mutta jotenkin olen aistinut, että tänä keväänä, alkukesänä alppiruusut,  joka paikassa ovat kukkineet mielettömän kauniisti. Olisikohan syynä viime talven vähäiset pakkaset ja lumettomuus? En hölötä kuvien yhteydessä, vaan annan niiden puhua puolestaan.Alppiruusupuistosta voit lukea lisää täältä.


Jos voisin, liittäisin näihin kuviin ihanan tuoksun, linnun laulun ja mielettömän vihreyden ja vehreyden. Jos tuolla ei rasittunut mieli saa lepoa, niin missäs sitten. Uskon, että siellä voisi käydä vieläkin, atsaleat saattavat olla jo melkein kukkineet, mutta tuolloin kun kävimme, osassa rhodoja oli vielä aukeamattomia nuppuja. Suomi on pullollaan ihania paikkoja, kuulin, että täällä Nurmijärvelläkin on ruusupuisto? Sitä sitten etsiskelemään seuraavaksi.

Muuten ,mulle tuli tuolla rhodopuistossa käyskennellessäni mieleen meidän matkamme Skotlantiin vuonna 2005 , jossa oli aivan ihania rhodoja ja puutarhoja. Sinne haluaisin vielä joskus uudelleen.


Oikein kivaa alkavaa viikkoa kaikille, kohta on loma, lomaaa, lomaa,lomaaaa !

Toivottelee Tuija

Pssttt....pakolliset kesäkukka-asetelmat, nämä vaan on pakko tehdä joka vuosi.  :)