maanantai 20. kesäkuuta 2011

Uusi reki kotiutui tänään.

Tässä hää nyt on! Eikös ole ihana. Wanillan Riitalta tämän ostin ja hän toi sen tänään kotiin.
Heti siihen vähä kukkia piti laittaa, vaikka en edes tiedä onko tämä nyt SE paikka, todennäköisesti ei, koska jos jätän sen tähän, tulee sanomista, kun Herra R leikkaa nurmikkoa, itseasiassa minulla onkin talon etupuolella parempi paikka, siellä on jo valmiiksi laudoitus, ei häiritse myöskään talvella lumitöitä. (Sopisi kyllä vaan pihkuran hyvin tuoho tuijan viereen.)
Noh? Mitä mieltä olette? Oliko hyvä hankinta? Hinta oli ainakin ihan kohtuullinen. Minä olen ihan onnessani ainakin tästä. Ja päässä surisee jo vimmatusti, mitä siihen laitan, noh..kukkia tietty, mutta mitä ja miten.
***
Pari viikkoa sitten kävin Keravalla kirpparilla ja löysin tämän, maksoin kuulkaa Arabina kulhosta vaivaiset 19 euroa, se oli halpa, ja oli ihan ehjäkin vielä. Sekin oli hyvä löytö.Vai mitä?
Tässä vielä kukkapläjäys viikon piristykseksi!
Ai apua, eikös ne olleetkaan pioneita....;D hih.hih..no tässä sitten niitä.!
Tilasin muuten tänään sitten sen tummaakin tummemman, kuulemma syntisen punaisen kiinanpionin, Red Charm, nimeltään. Se tulla tupsahtaa varmaan vielä tällä viikolla matkahuoltoon, Pionien kodista. Niin ja tuleehan sieltä pari muutankin kotiin kasvamaan.
***
Tämmöisiä juttuja tänään, loppuviikosta on jo uudet kujeet! Kiitos kovasti kun käytte minun höpötyksiäni lukemassa, ilman teitä tämä olisin tosi tylsää.

Toivottelee Tuija