lauantai 9. kesäkuuta 2012

Viikko vielä ja sitten omakotitaloasuminen on tältä erää ohi

Hellou!

Moni on kysynyt minulta, miksi haluan luopua omakotiasumisesta? Vastaus on helppo, voimat ja aika ja rahat ei enää riittäisi tämän talon ylläpitämiseen. Voimat siksi, että mieheni ei ole mitenkään innostunut remontoija, eikä juurikaan kiinnostunut puutarhahommista,en jaksa yksin taistella ja kun joka kerta tulee riitaa, jos jotain pitäisi tehdä, niin ei kiitos. Aika, siksi, että haluan oikesti tehdä jotain muutakin kuin nyhvertää pihalla ja välillä sisällä, kolme tyhjää huonetta on liikaa, koska niiden asukit ovat häipyneet maailmalle.Raha-siksi, että emme halua enää laittaa tähän taloon rahaa kiinni, ja kun on jo 16 vuotta asuttu, niin nyt pitäisi alkaa tekemään mm. keittiöremonttia ja pihallakin olisi paljon myllerrettävää, johon uppoaisi valtavasti rahaa..puhumattakaan sauna ja kylpyhuoneista. Tämä talo saa loistavat asujat meidän jälkeemme ja se tuntuu hyvältä. Nuori mies perheineen, hänellä tuntuu riittävän innostusta ja energiaa..:) siis kaikki hyvin.
Olen kyllä todella innostunut uudesta kodistani, siinä on kaikki niin kohdillaan, kiva piha, sekä takana että edessä...joskaan ei vielä sellainen kuin sitten kunhan saan sen laitettua. Olen siirtänyt esim.vuorijumalten kukat sinne ja ihan lähtivät hyvin kasvamaan, samoin särkyneet sydämet siirsin. Pionit ostin uutena ja sweet 16 pioni kukkiikin jo komeasti. Tällä kertaa joukkoon eksyi muutama oikein tumma lajike.
Tavarat ulkona alkavat pikkuhiljaa löytää omat paikkansa, joskin varmasti ne tulevat vielä monta kertaa vaihtamaan paikkaa.....itseni tuntien.:)
Viime vuonna tähän aikaan pionit kukkivat jo komeasti, nyt ovat vielä ihan tiukassa nupussa, joten taitaa tuo kauneus nyt jäädä minulta näkemättä.
***
Kaiken kaikkiaan olen äärettömän tyytyväinen tähän päätökseen, ja se ei sulje pois sitä mahdollisuutta, etteikö jonain päivänä olisi taas isompikin plantaasi hoidettavana. :)
***
Aurinkoista ja oikein suloista kesän jatkoa teille kaikille, ensi viikko on varmaan kiireinen, koska muuttopäivä on 15.6. joten seuraavat päivitykset tulenevatkin uudesta paikasta.

Toivottelee Tuija