keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Hui kauheeta, kun on kosteat kelit!

 
Syksy iskee näköjään märällä rätillä pitkin kasvoja. Ihan järkyttävät määrät on vettä satanut ja lannistanut puutarha innon melkein olemattomiin, huoks...ei sais kyllä, koska on  kassikaupalla sipulikukkia istuttamatta.
Ruska on kyllä komea vaahteroissa, niistä ei meinaa saada silmiään irti, väri on minun mieleeni. Koiran lenkillä olen kerännyt taskut täyteen tammenterhoja, ne on hauskan näköisiä wanhassa lasipullossa.
Näitä mokomia, niin hauskoilta kun näyttävätkin, on tullut lahdattua ihan urakalla, murr.murr...
Tässä on minun mietintä ja vilvoittelupaikka...muutoksia tulee vasta ensi keväänä. Tuossa oikealla näkyy jo piha-alue, josta monet kurkkivat meidän takapihalle, mie kun en siitä tykkään, niin siihen tehdään portti ensi keväänä. Kaikenlaista on suunnitteilla, vaikka onkin pientä verrattuna aikaisempaan.
Verenpisarat senkun jaksavat kukkia, osalle kasveista olenkin saanut jo talveksi adopitokodin.
ja ihan kohta punainen väri alkaa tuntumaan ihan kelvolliselta...:DDD
Ensimmäinen, aivan ihana joulukirjakin on ilmestynyt, Mustikkamäen Tiinan ja Tirlittanin Katjan kirjoittama ja kuvaama, ihanaa joulua pullollaan, minusta tässä kirjassa oli mukavaa se, että kaikki kolme kotia ovat erilaisia ja erityylisiä. Siis jokaiselle jotakin. Jotenkin en kyllä ihan vielä joulua mieti, mutta tämän kirjan kyllä mielelläni ostin. Kotimaista pitää kannattaa.
 ***
Tästä päivityksestä tuli sillisalaatti, mutta haittak se?
***
Mukavaa viikonloppua kaikille, minä hilpasen ruottin maalle viikonlopuksi, katsotaan mitä mukavaa sieltä löytyy.
 
Syysterkuin Tuija