perjantai 28. tammikuuta 2011

Lisää tunnustuksia

Oi, voi olen niin ilahtunut Sylviltä saamastani tunnustuksesta, että vaikka jo olenkin vastannut tähän samaiseen tunnustuskyselyyn jo aikaisemmassa postauksessani, niin ajattelin palata vielä aiheeseen.
Tällä kertaa, en tunnusta mitään...heh...vaan ajattelin listata seitsemän kaunista asiaa luonnosta ja puutarhasta, koska rrrrrakastan puutarhurointia ja se tekee minut iloiseksi. Tällä hetkellä kun tätä kirjoittelen aurinko paistaa ihanasti ja tekee heti mielen oikein iloiseksi, tänään on mentävä kukkakaupan kautta ja kurkistettava, joko niitä helmililjoja olisi tarjolla, jos ei niin tulppaanit saavat kelvata. Vaikka eihän niissäkään mitään vikaa ole.

1. Kivet ja kalliot ovat  ihania, niissä on jotain mikä vetoaa minuun. Pidän kaikesta vakaasta ja turvallisesta, kivet edustavat minulle turvallisuutta ja vakautta.


2. Kevät on suosikki vuodenaikani, voisin pitää kaikki lomani silloin...


3.Kaikki vanhat tavarat, ikkunan pokat ym.s, rauta-uurnat, kruunut kuuluvat puutarhani koristeluun.

4. Kaikki kukat ovat kauniita, toisia vain on helpompi ns.rakastaa tolkuttomasti, niin kuin...

...nyt Vanamoa, joka on kaikessa vaatimattomuudessan kauneimpia metsän kukkasia.
tai valkovuokkoa, jonka ilmestyminen lähimetsikköön, on kevään ihanimpia juttuja.
tai pioneja, joiden kukinta aikana, minua on turha yrittää pyytää poistumaan pidemmäksi aikaa kotoani.
;=)

tai ihanasta lemmikistä, joka kurkistaa varovasti ja hyväksyntää anellen kiven takaa.


5.Kauniit maisemat ovat meille suomalaisille niin rakkaita ja niitähän meillä riittää.
6.Ihan itse kasvatetut vihannekset maistuvat äärettömän hyviltä, siksi on pakko aina yrittää uudelleen ja uudelleen.
Ja voi sitä onnistumisen riemua..

7. Eläimet, kaikki ja kaikenlaiset, ovat luontoäidin ihana lahja meille kaikille.

tai
tai
ja vaikkapa
niin ja tietysti
ja myöskin

No niin, tämmöiset oli tänään ajatukset. Kiitos vielä Sylville tunnustuksesta ja luulempa aika monen olevan kanssani näissä asioissa samalla aaltopituudella. Eikö vain?
****
Tänään menen heti töiden jälkeen valitsemaan maalin meidän makkariin ja varmaankin saamme huomenna maalaukset tehtyä. Jippiii...olen ihan innoissani. Joten teitä varmaan odottaakin seuraavaksi kuvia ja tunnelmia sieltä.
****
Tänään 28.1. tyttäreni täyttää 21 vuotta, aika on kulunut niin nopeasti ja ilokseni täytyy todeta, että hänestä on kehkeytynyt suloinen, mukava ja erittäin sosiaalinen ja tunteva neitokainen. Olen iloinen, että hän on löytänyt rinnalleen mukava  poikaystävän ja että hänellä on asia kunnossa. Sunnuntaina menemme keilaamaan koko perheen voimin ja syömään ravintolaan hänen kunniakseen.
****
Oikein paljon kiitoksia edellisen postauksen kommentoijille.Ja mukavaa viikonloppua kaikille.

Toivoo Tuija

PSSSSTTTT...oli ihan pakko tulla kertomaan, että maalikauppaan menin ja voihan nenä...mulla oli tapettikirja kainalossa, kun tulimme pois...nyt tuli ongelmia...;) reilussa kymmenessä vuodessa on tapetit muuttuneet ja aivan ihastuttavia tapettaja oli tarjolla, nyt sitten mietitään yön yli, jospa laitettaisiinkin yhdelle seinälle tapetti, muuten maalataan. Maali tuli kyllä hankittua, mutta jos tapettia tulee, se pitää tilata.