tiistai 10. toukokuuta 2011

Wanillan kirjan voitti..................


                              Aivan ihana arvonta! Osallistun kaikilla kolmella arvalla ! =)sanoi Sari.

                           
ONNEA SARILLE JA HÄNET TAVOITTAAKIN BLOGISTA ARJEN ILOJA , KÄYKÄÄPÄ KURKKAAMASSA.
****
Päätin arpoa  myös lohdutuspalkinnon ja sen voitti Aana, onnea Aanalle, ja hänet tavoittaa blogista Aanan ajatuksia. Onnettarena tässä arvonnassa oli mukana, ihana työkaverini Sirpa. Olisin kuvannut arpalipukkeet,kun niitä väsäsin niin pitkään, mutta valitettavasti unohdin kameran kotiin.
**
Näissä arvonnoissa on se huono puoli, että haluaisi muistaa jotenkin kaikkia, kun on niin mahtavia ihmisiä ja blogeja, huoh...mutta eihän se ole mahdollista.
**
Kiitos kaikille teille ihanille mieltä lämmittävistä tervehdyksistä, niin tähän arvontapäivitykseen kuin myös sen jälkeen olleeseen päivitykseen, olen ollut luvalla sanoen vähän pulassa ajan kanssa, se mokoma kun ei tahdo millään riittää kaikkeen mitä pitäisi tehdä, onneksi se kammottava ( niin just..) remontti on nyt sitten siinä vaiheessa, että tänään kantavat kalusteet paikalleen. Se on syönyt naista..oikeesti. Nyt olen päättänyt pitää ensi viikon lomaa, josta suuren ajan nappaa siivousprojekti ja loppu meneekin sitten "ihan pihalla"
***
Puutarharintamalla olen saanut uusia pioni istutuksia tehtyä ja kasvimaaprojekti etenee etanan vauhtia. Onneksi aurinko hellii meitä ja mielikin iloitsee kaikista ihanista asioista luonnossa, aamulla ollessani Väinön kanssa lenkillä, noin klo 5.45 ajattelin mielessäni, että kaikkien pitäisi herätä kuuntelemaan ja haistelemaan ihanaa kevättä, niin ihanaa se on.

Palaillaan viikonloppuna kuvien kera.

Toivoo Tuija


 

Blogin arvonta päättynyt!

Tervehdys kaikille!

Arvonta on tältä erää päättynyt, voittaja ja lohdutuspalkinnon saaja ilmoitetaan noin klo 12.00 aikoihin. Ihastuttavan paljon teitä olikin ja suurin osa oli kahdella tai jopa kolmella arvalla mukana, niin täällä on vähän käsitöitä meneillään...heh.hehh..!

Toivoo Tuija