perjantai 18. maaliskuuta 2011

Maata näkyvissä, mutta.....

EI meidän pihalla...tienvarsilla, rinnepaikoilla on jo näkyvissä maata siis...huoh...ystäväni, joka on puutarhuri, sanoi ,että hänen kätensä kaipaavat, multaa, maata...myörimistä..kaipuu on niin kova, että ihan hirvittää.
Onneksi olen saanut edes käydä multaostoksilla, Focuksen takaosa maata viistäen olen raahannut multaa kotiin.Töissä olivat ihmeissään, että joko nyt...no nyt, nyt. ja nyt...!!!

Kaipuuni kohde...:)
****
Oikeastaan tulin toivottelemaan mukavaa viikonloppua teille ystäväiseni, minä olen lähdössä aarrejahtiin huomenna..hih.hih..tarkotan siis kirppareita kiertelemään ystäväni kanssa. Ai, että on mukavaa.
 
Terassille asettelin jo suloisen uurnan, johon tuli valkoisia helmililjoja ja muraatti. Siirrän sen yöksi, mikäli tulee kylmä, sisälle. Mutta kyllä nyt jo pitää terassilla yksi kukka-asetelma olla.


On nää niin suloisia...<3
***
Itse olen ollut kiireinen ja melko väsynyt, koska poikani on työharjoittelussa ja kun on vielä näin kylmä ja välillä on liukastakin aamuisin, en ole tohtinut häntä päästää kevarilla liikenteeseen.
Joten olen joutunut heräämään 5.30 joka aamu, että kerkeän viedä hänet tienvarteen, josta työkaveri hänet nappaa kyytiin. Olen ollut kuin tikka aamulla jo 6.40 töissä, normaalisti menen kahdeksaan. Illalla sitten noutaja tulee melko aikaisessa vaiheessa.
 Mitä sitä ei äiti lapsensa eteen tekisi.
***
Sitten vielä siitä arvonnasta, elikkäs arvontavoitto on vieläkin lunastamatta, tai siis toinen niistä,
Erjuska on jo omansa saanut, mutta

jos näät tämän, niin ottaisitko yhteyttä minuun, joko tähän blogiin kommentoiden tai sivupalkista löytyvään sähköpostiin.
Ajattelin, että jos hän ei nyt ihan lähiaikoina ota yhteyttä, arvon voittajan uudelleen, minulla on laput tallella!

Oikein rentouttavaa ja mukavaa viikonloppua teille tosiaan kaikille ja kiitos, kun vierailette luonani.


Terveisin Tuija