maanantai 31. tammikuuta 2011

Melkein valmista

Ihan tässä vaan tulin ilmoittelemaan, että kohta on sisutuskin ihan valmiiksi saatettu. Kun kerran päätin, että uutta ei hankita, niin sitten ei hankita. Parit kaapit on saanet sukat alleen ja varastossa on Tuija tuulenpuuska käynyt ahkeraan. Ja löytyyhän sieltä yhteen sopivaa. Nyt kyllä olen vähän hämmästynyt näistä valinnoistani, mutta täytyy sanoa, että tämä on NYT minun näköistä. Melko tummaa siis, höystettynä vaalealla.
Lattialistat puuttuvat vielä.

Mutta reiskat ovat jo ojennuksessa. Oli se vaan hyvä,että en höyrähtänyt enemmän siihen tapettiin, vaikka se ihana olikin.
Tulppaaneja ostin lauantaina, kotimaisia ovat, eikä ihan kamalan kalliitakaan olleet. Sunnuntaina olimme keilailemassa ja muutenkin vietimme aikaa perheen parissa. Aamupäivällä kävin entisen työkaverini kanssa hiihtämässä ja huh. että oli raskasta, tuuli tuiversi melko napakasti ja osa ladusta oli pellolla, joten välillä ei tiennyt, että hiihdinkö ojassa vai missä, kun latua ei näkynyt.Oltiin me reippaita. Sunnuntaina muuten oli ihana ilma, aurinko paistoi ja lämmittikin jo mukavasti.

Meidän Alepassa, ajatelkaa...Alepassa oli NÄIN ihania ruusuja, oli ihan pakko ostaa, ne voi sitten vaikka kuivata myöhemmin.
Kiitos teille ihanat ystävät kommenteistanne ja oikein mukavaa helmíkuun alkua, kevät tulee ja päivät pitenevät ja voi kaikkee ihanaa.....;)

Toivottelee Tuija