keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Ihanat lapaset, pipo ja kaulahuivi ja muuta höpötystä...

Ihan piti tulla kertomaan, miten kauniit löydöt tein viime perjantaina, kun pikaisesti piipahdin Jumbossa,piti vain hakea tytär mukaan reissuun, mutta siinä odotellessani ajattelin piipahtaa Vilaan, siellä on välillä tosi kivoja vaatteita ja niinpä tälläkin kertaa tein kivan löydön, se taitaa olla niin, että silloin, kun ei varsinaisesti mitään etsi, se ilmestyy eteesi....
kyllä miesväki välillä ihmettelee meikäläisen puuhia, kuvatahan ne heti piti. Eivätkös olekin söpöt. Ne sopivat minun ruskean talvitakkini kanssa tosi hyvin ja pitäähän sitä talvellakin olla vähän kukkia mukana, kauniita ruusukkeita.;=)
**************************************
Tiimari on ihme kauppa, sieltä löytyivät ihanat kynttilät, oli valkoisena ja punaisena, kori tietenkin puunvärinen. Nuo punaiset ovat ihanat jouluakin ajatellen, heti hamstrasin niitä muutamat mukaani.
*
punainen

*
ja valkoinen
Minä muuten olen räpeltänyt tämä kameran kanssa jotain ihan ihmeellistä, kuvat on välillä vähän sumeita, täytyy tutustua uudemman kerran noihin säätöihin, ärsyttää kun luulee saavansa hyvän kuvan ja onkin sitten ihan kuin katselisi sumun läpi.
***************************************
Päätin siivota tänään vähän terassia ja siirsin melkein kaikki pelargoniat terassin pöydälle, kastelin
ne ja saavat hallaharson päällensä, jos luvataan kovin kylmää yötä. En siis siirrä niitä vieläkään varastoon, sitten vasta kun on ihan PAKKO.
Taas kerran huomasin, että sitä varastoitavaa riittää yllinkyllin, pidänkin perjantain vaapata töistä, jotta saan siivottua vähän varastoa ja laitettua loput kukkasipulit maahan. Olin kuulevinani jostain sääennusteesta, että ensi viikoksi on luvattu jo  räntäsateita, tai ainakin kylmempää kuin tähän mennessä.
***********
Terassille on kiva laitella jo muutakin kivaa ja vähän kaivella varastoja, niitä "varmuusvarastoja", ja sieltähän löytyy kaikkea ihan mukavaa.
Tämä ruosteenvärinen kasvihuone on ostettu joskus vuonna yks ja kaks Country Whitesta, Jumbosta. Se on ollutkin unohduksissa koko kesän, siispä äkkiä käyttöön, sammalta sisään ja syklaami perään.

Tähän ihanan punaiseen vanhaan sankoon istutan yleensä jouluksi sypressin ja laitan oven pieleen.
********
Kävin myös viime viikolla kirpputorilla täällä, ja löysin mukavan valkoisen kranssin, siltä kirpparilta teen itse paljon löytöjä ja myyn myös itse silloin tällöin hyvällä menestyksellä.
Tämän iiiiison sydänmuotin taasen ostin edellisestä Pian, Sisustajantaivaan kirpparilta, viime keväänä.
Siihen voisi vaikka kieputtaa sitä liekoa,näyttäisi varmaan hyvältä.

Harmittaa, kun otin omasta mielestäni  hyvän kuvan calluna-istutuksistani, mutta näyttää jotenkin niin huonolta tämä kuva, näytän silti.
on se vähän tärähtänyt, mutta niin on ottajakin...siis ei haittaa. ;=)
******
Koivun alla työkalupakissa oli ruusuliisukat, ne on nyt kompostissa, muuttumassa mullaksi ja hopealangat ovat saaneet pakista oivan kodin.
Kiitos kaikille mukavista kommenteista edelliseen postaukseen, on aina mukava lukea myös teidän mietteitä puuhasteluistani, olen tänään myös lukenut kiitettävästi toisten blogeja ja löytänyt mahtavia ja niin kauniita blogeja, erittäin mielenkiintoista suorastaan.
Aurinkoista loppuviikkoa !

Toivottelee Tuija