tiistai 30. marraskuuta 2010

Mukavaa pakkaspäivää!

Hellou, ystävät!

Huh, piteleehän pakkasia, olen joutunut useampaan otteeseen R:lle kertomaan/puolustelemaan talven hyviä puolia. Itselläkin on ollut välillä huumori kaukana, kun viime perjantaina oli yksi vesiputki mennyt jäähän, mietin, että mitenköhän herätän herra R:n ja kerron, että kuule yks pikku juttu. Noh..en viitti kertoa yksitykskohtia.....;=)

****
Mut hei, mulla on tänään vapaapäivä ja aamulla sytyttelin kyttilöitä ja hiippailin villasukat jalassa ympäri huushollia sillä silmällä kattoen. Kaikenlaista mukavaa jouluista mieli tekee laitella, mutta yritän hillitä vieläkin itseäni, sillä olemmehan lähdössä perjantaina Teneriffan myrskyihin. toivotaan kuitenkin että sielläkin ilmat vähän paranevat, ettei tarvitsisi ihan niitä villasukkia sillä käyttää.Löysin varastosta tämmöisen koivun risuista tehdyn kranssin, jossa oli valmiina nauhat ja kolme kaunista punaista sydäntä.
Fiksailin sitä vähän ja laiton kynttilän pidikkeet ja kynttilät siihen, siitä tuli niin suloinen.
****
Tämmöisten kanssa vaan tarvitsee olla kyllä melko varovainen, ei voi jättää valvomatta, niin kuin ei tietenkään muitakaan kynttilöitä.
jottei menisi ihan pelkäksi sisustamiseksi, niin esittelen kauniin kukkasen, minkä sain ystävältäni, kun he kävivät meillä vierailulla. Sopii oikein hyvin jouluun ja ai että kaipaan sitä lasiverantaa.Saisin pidettyä kukat myös talvella koskettelu etäisyydellä, nyt täytyy mennä varastoon hypistelemään ja sitä viikonloppuna teinkin, kastelin pelargonioita vähän ja oliviipuut siirsin vähän valoisampaan paikkaan. Muutenkin tarkastin, ettei ole mitään ylimääräisiä vuokralaisia niissä.
Hyasintit ovat todella hyvänlaatuisia, ainakin nämä yksilöt, jotka ostin Plantagenista, ovat suoria ja erittäin hyvin voivia ja tuoksuvat vienosti.
Jouluiset kupit otin tänään esille, tykkään kovasti näistä Minna Immosen kupeista, sopivat hyvin arabian omppukuvioisten mukien kanssa yhteen.
niin iloinen tonttu...
Eteisessä ketju odottaa joulukortteja ja Mailegin pikku tontut kilttejä lapsia..
HRRRR....linnut tarvitsevat tälläisillä pakkasilla paljon ruokaa ja puuhastelua, että pysyvät elävien kirjoissa. Täytyykin mennä täyttämään astiat, muistaakohan tyttäreni täyttää niitä, kun olemme poissa.Pitääkin laittaa vaikka lappu, jotta muistaa! :=)
Mukavaa tiistai päivää teille kaikille ja kiitos kommenteista edellisiin postauksiini. Uusia lukijoitakin tulee lisää ja se on mukavaa se.!

Toivoopi Tuija