perjantai 27. tammikuuta 2012

Pitkästä aikaa....

Tervehdys ystävät!

Pitkästä aikaa tänään paistoi aurinko, ainakin vähän aikaa.
Pitkästä aikaa minä kävin Plantagenissa ja pitkästä aika oli vielä klo 16.30 valoisaa. Mukavia juttuja.
Niin ja ensi viikolla alkaa helmikuu, sekin kuulostaa oikein mukavalta.En tiedä onko D-vitamiinitankkaus piristänyt mielen, mutta tänään tuntui pitkästä aikaa siltä,että hymy nousi väkisinkin suupieliin ja sydämessä tuntui kovin kevyeltä. Tänään pitkästä aikaa katselin kotia sillä silmällä...huomenna taitaa Focuksen nokka kääntyä Riitan luokse Wanilla Roseen.
Drömhem och Trädgårdin numero pisti vipinää kinttuihin ja Plantagenistä löytyi kuin löytyikin jo helmililjoja, sinisiä tosin, mutta haittaak se? Niin herkkua.
Viherkasveista osa oli - 50 % ja sehän sopi mulle. Amaryllis kukkii nyt, mutta on se aika kaunis.
Wanha ovi on tuossa nurkassa nököttänyt jo jonkin aikaa, voihan olla että tässä vitamiinimyrskyssä sekin saa uuden paikan. On muuten ystävättäreni miehellä aina ihmettelemistä näistä mun tavaroista, hän ei millään voi ymmärtää, että joku tuo sisälle jotain tämmöistä. Heh...Mutta mitäs ne miehet ymmärtääkään..???
Ostin kirpparilta männä viikolla tämmöiset köyhäinhopeiset tuikkuastiat, ja katsokaa miten kauniisti niissä loistaa, siis vasemmanpuoleisessa ja etualalla olevassa, tuikut,joissa ei ole alumiinia ympärillä, tuossa oikeanpuoleisessa on myös tuikku, mutta se on sellainen tavallinen.Vinha ero.
***
Mukavaa, että huomenna saa aamulla nukkua vähän pitempään kuin klo 5.50 ja mukavaa, että pääse Väinön kanssa metsälenkille ja ehkä myös hiihtämään iltapäivällä.
***
Kiitos teille kaikille jotka olette käyneet päivityksiäni lukemassa, ilman teiltä täällä olisi tosi tylsää.
Haasteenkin olen saanut Leenalta, Leena Lumen - blogista, otan haasteen vastaan ja vastailen niihin seuraavassa postauksessa.Kiitos Leena.
***
Oikein mukavaa viikonloppua teille kaikille, me puutarha"hörhöt"alemme jo selailemaan vanhoja puutarhalehtiä ja hypistelemään siemenpusseja sekä suunnittelemaan uusia juttuja, ON SE VAAN NIIN IHANAA.

Toivottelee Tuija