sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Hui kun on pimeetä!

 
Hyvää isäinpäivän iltaa kaikille !
 
Niin on pimeetä ja synkkää, ainakin täällä päin Suomea, että kaikki lyhdyt ja kynttilät pitää kaivaa kohta esille, tai onhan ne jo melkein kaivettukin.
Olen jo aukonut laatikoita, joissa lukee - joulutavaroita - mutta ihan vielä en kyllä osaa niitä sieltä esille ottaa. Tonttuja, enkeleitä, lisää tuikkuja ja tietenkin Aino ja Aatu.
jotka tässä viime vuotisessa kuvassa olivat rekiajelulla, tosin herrasväki on kyllä jo kokonsakin puolesta saanut nauttia tai ihmetellä, meidän touhuistamme koko ajan, heidän paikkansa, kun on tässä ihan työpöydän vieressä tuolilla kesät talvet.
***
Väinöllä on ollut kissan eikun koiranpäivät, tyttäreni oli käymässä ja Väinö rakastaa helliä käsiä.
herralla painuu silmät väkisinkin kiinni Katan silitellessä. Näin pitäisi kaikkien koirien asiat olla, rakastavat kädet ympärillä ja ruokaa masu täynnä. Valitettavasti niin ei kaikilla ole asiat.
***
Viime keväänä kun muutimme tähän, otin osan jouluruusuista vanhasta paikasta mukaani ja istutin ne kukkapenkkiin....yllätyksekseni huomasin ainakin yhden niistä tekevä kukkia ihan reilusti. Elikkä eivät sitten häiriintyneet muutosta. Valokuvia niistä ei oikein tahdo tämmöisellä tuhrukelillä saada. Ensimmäiset hyasintit ostin viime viikon perjantaina. Tästä se kausi lähtee käyntiin.
 
Toivottelen kaikille mukavaa uutta alkavaa viikkoa. Ensi viikolla ollaan jo marraskuun puolessa välissä...se kuulostaa mukavalta, kohta on tiedossa Muorin markkinat täällä Klaukkalassa ja siitä pyörähtää käyntiin muutkin joulun ajan myyjäiset, niissä on kiva käydä ostoksilla.
 
Tuija ja Väinö