lauantai 18. helmikuuta 2012

Zirp, zirp...

Tänään aamulla heräsin siinä seitsemän aikoihin, mietin mikä minut niin aikaisin herätti, jotain outoa oli, kunnes sen tajusin..zirp, zirp...ei vielä titityy..varpunen, varpunenhan siellä lauleskeli ja varmaan lintulaudalle lennähti aamupalalle. Tänä aamuna huomasin ensimmäisen kerran, että heti seitsemän jälkeen alkaa tulla valoisaa, kohta pääsee Väinön kanssa metsään aamulenkille. Ja ihan kohta laulurastas aloittaa suloisen lurituksensa..voi jestas, että olen sitä kaivannut, tänään ostin ensimmäisen multapussin, tarkoituksena on istuttaa isompiin ruukkuihin ostamani pelargonian taimet.
Tänään oli herkuttelupäivä, ranskalaisia ja amerikkalaisia suklaakarkkeja, kera ihanien lehtien. Wohnen und Garten lehti on ollut monta vuotta yksi suosikeistani, tykkään jotenkin siitä ihanasta runsaudesta ja aika monisivuista puutarhajutuista, jota lehdessä on. JDL:n lehti nyt on paras mitä toivoa saattaa ja siinä olikin tällä kertaa aivan ihana suomalainen koti esitteillä, huoh...:) Olen miettinyt jospa vaikka tilaisin sen, paitsi, että on ihan extra mukavaa hakea se Wanilla Rosen Riitalta, ehkäpä jätän tilauksen....
Tänään kävinkin Wanilla Rosessa GG ostoksilla ja sain mukaani aivan ihanat GG:n luettelot, huoh x 100 niin ihania ne ovat. Aamu alkaa tuhat kertaa mukavammin kukkakupista kahvia juoden. En ole orjallisesti ostanut kovin montaa samanlaista, tykkään kun niitä voi sekoittaa keskenään.
Olen hurahtanut vaaleanpunaiseen esikkoon. Esikko edestä ja takaa..mutta ne vaan on niin ihania.
Harmittaa jo nyt kun huomiseksi on luvattu lumimyräkkää, en nyt enää lumesta perusta, kaikki vuorimännyt on taas taipuneet lumen painosta ihan länään, norjanangervoista puhumattakaan. Mutta sen verran kuitenkin talvesta tykkään, että taas tänäänkin ennen saunaa kävin tunnin hiihtolenkin sujauttamassa, että se on kivaa...
***
Kiitos edellisen postauksen kommentoinneista sekä oikeinkirjoitusohjeista, minä en niistä kyllä paljon perusta, sillä kirjoitan ihan niin kuin ajattelen..siinä ei paljon äidinkielen koukeroita mietitä. Tämä blogini ei ole mikään kirja tai kirjoitelma, tämä on minun päiväkirjani, johon teillä on lukuoikeus. Ja jos ei kiinnosta ei tarvitse tulla kommentoimaan!
***
Mukavaa lauantai iltaa ja oikein suloista sunnuntaita ystävät!

Tuija