lauantai 10. heinäkuuta 2010

Terassin siivousta ja auringon pakoilua.

Tänään aamulla herätessäni oli jo niin kuuma,että ajattelin mennä suoraan koiran ulkoiluttamisen jälkeen uimaan. Hyppäsin autoon ja ajoin läheiselle pikku järvelle ja pulahdin veteen. Sen jälkeen oli mukava
aloittaa aamupalan syönti ja suunnitella tulevaa päivää, josta tulisi taas älyttömän kuuma. Harmitti vähän kun en ottanut tarjousta vastaan, lähteä Antiikkimessuille mukavassa seurassa, mutta kun mieskin haluaa sinne, niin menemme huomenna, ehkäpä moottoripyörällä. Terassillemme ei paista aurinko aamupäivällä ennen yhtätoista juurikaan, joten siis olisi hyvä aika vähän siivoilla terassia ja tarkastaa kukkien kunto.
Enkelipasuunani on kasvanut ihan älyttömän paljon ja mulla alkaa olla ongelmia sen kanssa, se kun ei näköjään pidä yhtää liian paahteisesta paikasta. Mutta kun en nyt sitä haluaisi siirtää alaterassillekkaan, kun olisi kiva seurata sen kukintaa ja ne kukat TUOKSUU aivan ihanalle.

Ihan älyttömän onnellinen olen,kun omat pelargoniat alkavat todellakin ...VIHDOINKIN kukkimaan
taisin vähän kohdella kaltoin niitä keväällä.

Tässä pöydällä oli muraatti jalallisessa astiassa, sen siirsin vähän varjoisempaan paikkaan, ja nostinkin nämä
tupakat ;=) pöydälle.

Terassimme on katettu markiisilla, muuten ei siellä kyllä voi olla keskipäivällä ja illansuussa, varsinkaan tälläisillä helteillä.
Kaiken uurastuksen jälkeen tein itselleni palkkioksi rahka-aprikoositortun ja kyllähän se maistuikin hyvältä.
RAUHALLISTA VIIKONLOPPUA TEILLE YSTÄVÄISENI.