keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Tänään istutin lisää maailman ihanimpia pelargoneja, vaaleanpunaisia Mårbackoja. Piti käydä useampaan otteeseen naukumassa niitä kukkakauppiaalta, että tilaa ny..ja tänään sitten hain omani pois. Jestas, että mä tykkään näistä.
mitä enemmän, sen parempi.
ja vielä leikitellen...
 tänään kyllästyin totaalisesti kunnan touhuihin, meidän aidan takana on "ryteikköalue" joka olisi kunnan hoidettava siistiksi..kun mitään ei tapahtunut, niin otin haravan, jätesäkit, sekatöörit ja menin ja siivosin alueen. Voi herrantähden mikä määrä siellä oli niitä hemmetin lehtokotiloita, nyt tässä arvon, että mitkäkön seuraavaksi,täytyy varmaan heittäytyä hankalaksi ja soitella kuntaan huomenna. 
***
Perjantaina alkaa viikon loma, viikonloppu ollaan mökillä, mutta ensi viikolla olen kotona ja ajattelin, jos vaikka terassin saisin maalattua.En ole kyllä vielä miehelle siitä kertonut, mutta äkkiäkös sitä maalit hakee ja kyllä ne varmaan maalikaupassa kertoo millä maalataan.  Suitsait..ja sitten voisikin vaikka loppuajan harrastaa erinäisissä liikkeissä luuhaamista, sillä kesävaatetukseni kaipaa päivitystä ja eikös ne alennusmyynnitkin ala just sopivasti?
 ***
Kivaa loppuviikkoa tänne piipahtaville!

Toivottelee Tuija