torstai 21. huhtikuuta 2011

Myönnytys keltaiselle!

Meillä kukkii tällä hetkellä nämä kaunokaiset!
****
Aivan ihana pitkä pääsiäisviikonloppu tulossa ja luvassa loistavat puutarhakelit. Mitä sitä meikäläinen muuta.
Kyllä olenkin ollut järkevä viime syksynä, kun on tullut kantattua kukkapenkkien reunat silloin ja muutenkin kaikki leikattua, mitkä on pitänytkin. Näin keväällä sitä kiittää syksyn ahkerasta uurastuksesta, vaikka syksyllä tuntuu jo siltä, että voisi ne hommat loppuakin. Osaako joku muuten kertoa, onko sellainen ilmastointi"kone" tai laite, mikäsenytlieneekään....hyvä vekotin. Meillä on aika paljon sammalta ja osittain se voisi jäädäkin,mutta osan voisin ilmastoida ja en jaksaisi millään tehdä sitä talikolla..:)
****
Tämmöisiä pihalla on  aluillan, jouluruusun ihana, pieni kukkanen ilahduttaa kovin. Vielä on vaatimaton, mutta maasta se pienikin ponnistaa ja kaverit odottaa istutusta. Hui , miten haiseekaan tuo lilja kauas asti. Heh.jos olisin myyrä, en sitä yrittäisikään syödä! Pionin alut ovat jo aika isoja. Voi niitä <3
****
Viikonloppuna olen luvannut :) Väinölle, että hän pääsee piiiiiiitkälle metsälenkille, sanoin kylläkin, että siinä tapauksessa, jos lupaat, ettet löträä lammikoissa, etkä ainakaan niissä kaikista kuraisimmissa. Sen ilme oli viehko, mitä lie mittinyt. Väinö on lutakkokoira ja rakastaa mutaisia kylpyjä, eli otan tietoisen riskin metsälenkille lähdön kanssa.
****
ON AIKA TOIVOTTAA TEILLE KAIKILLE

Kukonkin ilme on muuten tosi vihainen...eikö olekin?
Näpit irti mun kanasesta...tuntuu ilme kertovan.

Lämpimin halauksin !

Tuija