maanantai 27. kesäkuuta 2011

Kiviä, kransseja ja kukkia

Tervehdys kaikille!
Juhannus meni Pyhtään metsiä koluten ja siellä aivan ihanassa luonnossa ystäväperheen kanssa hermoja lepuuttaessa. Olen sitä mieltä että viherä metsä on kaikkein parasta sielunhoitoa kiireiselle ihmiselle.
Vai mitä mieltä olette näistä kuvista?
Polku paratiisiin.
ainakin Väinön mielestä...:D
Väinöstä reissu oli muutenkin erittäin onnistunut, kun oli hienoa naisseuraa. Elli koira vaan ei oikein kovasti innokkaasta kosiasta välittänyt,  hänellä kun on ikää jo 12 vuotta.
Vanamokranssiainekset löytyivät ja voi että ne on kauniita.
Kranssiksi kääntyivät oikein ihanasti.

Hih..itse tekijäkin näkyi päässeen kuvaan!
***
Kotiin tultiin lauantaina ja sunnuntai menikin sitten vielä pihaa raivaten, totesin taas kerran, että minulle ei pidä raivaussaksia antaa enää, jotenkin tuntuu, että menee suhteellisuudentaju ihan kokonaan. Kasa vaan suurenee ja suurenee ja aina kuitenkin vielä löytyy leikattavaa.
Tällä hetkellä kukkivat pikkujasmikkeet todella runsaasti ja tuoksu on kerrassaan huumaava. Osa vain on jo aika riiskuuntuneita ja viime vuonna niitä leikkasin alas, nyt eivät kaikki puskat kukkineet, mutta kasvussa ovat, joten ensi kesänä voi olla odotettavissa vielä komeampaa kukintaa. Perhonenkin tuli yllätten ruokailmaan jasmikkeeseen ja onneksi kerkesin kuvan ottamaan.
Arvuuttelimme mikä perhonen, ja päädyimme ritariperhoseen, vaikka "silmät" puuttuvatkin, liekkö joutuneet jonkun linnun suuhun.
Pelargoniat ovat näemmä leppyneet, kun alkavat kukkimaan pikku hiljaa.

Pitää vielä laittaa kuvia pioneista, kun niitä vielä on, onneksi olen laittanut niitä useampaan paikkaan, joten vielä voin ohikulkiessa käydä niitä tuoksuttelemassa.

Kiitos kaikille edellisen postauksen kommenteista ja aurinkoista viikon jatkoa kaikille lomalaisille ja muillekin. Itse olen töissä vielä kolmisen viikkoa tällä erää ja sitten alkaa uusi loma.
***
Pakko vielä laittaa pari ihanaa kivikuvaa, vaikka  Vilmalle,  joka taitaa olla yhtä hassuna kiviin, niin kuin minäkin.

Minusta nämä sammalpäällysteiset kivet on aivan ihania.
Ja minäkin pääsin kuvaan Elli-koiran kanssa.

Kesäterveisin Tuija