sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Pakkasia on pidellyt

Oivalliset siivous säät, ei voi muuta sanoa. Tämä pakkanen ei  mua haittaa ensinkään nyt kun aurinko paistaa, talvessa tai syksyssä inhottavinta oli pimeys ja ainaiset vesisateet. Jos on pakko olla talvea, niin sitten mieluummin aurinkoa ja vähän kylmempää, minun mielestäni.  Viikonloppu menikin siivoillessa ja roikottaessa milloin mattoja, milloin vuodevaatteita ulkona. Siinä sivussa innostuin tarroista ja seinäteksteistä. Makkarin seinää koristaakin sitten perhoset. Olen tilannut nämä Sateenkaarentaa- puodista, ovat kauniita ja helppoja laittaa.
Perhoset liihottelevat myös kukissani....
Löysin muuten alla olevan tekstitaulun kirpparilta elikkä voihan ne näikin laittaa.
 Yksi lempilehdistäni on alla oleva Landhaus-lehti, tykkään myös saksan kielestä, olenhan siellä aikoinani vähän aikaa asunutkin. Mukava verstää kieltitaitoa edes lukemalla.
tässä uusimmassa numerossa olikin paljon ihania juttuja.
vihreä ja luonnon värit ovat minun mieleen. Näistä voisin kaikki haalia kotiini.
ja alla oleva tuoli on aivan syötävän suloinen.
Niin kuin joka viikonloppu tänäänkin oli uima päivä, ensimmäisen kerran tänä talvena oli toivessa oikea avanto ja sellainenhan siellä oli.
Oli mahtavaa tallustaa reppu selässä auringon paistaessa aamulla, kaukaa kumahteli keskustan kirkonkellot ja luonto esittele parastaan. Lumi oli kuin pumpulipalleroita järven jäällä.
Päivä on pidentynyt selvästi. Tänäänkin oli vielä 16.30 suht valoisaa ulkona,  talitintitkin virittelevät jo lauluhuuliaan. Viime kevään puutarhalehtdet ovat kovassa käytössä, ihanaa fiilistellä ja toivoa, että tuleva kesä olisi yhtä ihana ja lämmin kuin viime vuonna oli.
Muutama haastekin on tullut, olen ne huomioinut kyllä, yritän ensi viikolla paneutua niihin.

Kiitos mukavista kommenteistanne ja hyvää alkavaa viikkoa kaikille.

Toivottelee Tuija