maanantai 15. marraskuuta 2010

Palailen vielä perjantaihin

Palailen tosiaankin vielä perjantaihin, koska silloin posti toi mukavia pikkupaketteja minulle.
ja
Siirtolaisrouvana Baijerissa, Marialta Saksanmaalta
Kiitos oikein kovasti näistä ihanista lahjoista.  Käyttöä löytyy ja ihana laventelipussukka pölläytti niin suloiset suven muistot, että oikein sydäntä raastoi.
****
Lauantain saalis ostosreissulta ei sittenkään paisunut kuin pullataikina, suuren suureksi vaan ihan maltillisia ostoksia, ja tarpeellisia tuli tehtyä. Olen nyt ainakin kahtena edellisenäkin vuonna ostanut Adalmiina Helmestä joulukranssin oveen, tällä kertaa se on tämän näköinen.
tuijaa Tuijalle...;=)
Kerta kaikkiaan ihana.
Muut ostokset liittyivät jollainlailla lahjahankintoihin, eli nyt ei saa olla kaverit kuulolla, kun tämä tonttu paljastaa salaisuuksia...;=))
Nämä pikku kyltit tulevat joulukukkien mukaan pakettiin "jotenkin". Kolme ihanaa perhettä saa yleensä minulta joulukukka-asetelman/joulukukan ja nämä tulevat nyt tosiaan siihen mukaan.
Tänä vuonna adventtikynttilät pääsevät tähän ihanaan mustaan astiaan
sekä
ihana nauhat, joissa lukee God Jul, valkoisena että pellavaisena ja  paksua pellavanauhaa myös
koristeluun ja alla oleva kaitaliina, jossa on tuo God Jul-teksti. Tossa nyt vaan tietty heti tuli mieleen, että noita olisikin voinut ostaa kolme, jotta voisin laittaa ne poikittain liinan päälle, ei yhtä pitkittäin. Pitääkin varmaan sitten tehdä nettitilaus. ;=) kahdesta muusta.
***
Ja koska olen luuhaja ja kiertelijä luonteeltani, käväisimme ystävättäreni kanssa Sammatissa - kirpparilla vai liekkö ollut jonkin sortin antiikkiliike, sieltä löysin kesää varten jo istustuskaukalon. Tuli mieleeni, että se olisi voinutkin olla joskus joku possujen syöttökaukalo, koska vieressä oli yksi isompi, joka oli kyllä myös kiva, mutta kun ei ollut isoa autoa, niin se sai jäädä.
Siihen sitten ensi kevään jotain ihanaa kukkaa kasvamaan.
*********
Ja kukista puheenollen, olen tohkeissani Rhodoni suuresta nuppumäärästä, mietinkin tässä, että kannattaisikon niitä suojata kuitekin nyt talveksi jotenkin, että tuo nuppujen määrä olisi sama kuin kukkien määrä.
ja näitä on siis kaksi vierekkäin..Mun rhodot aikaisemmin ovat olleet vähän nihkeitä kukkimaan.Varmaan huono paikka sitten.
Kiertelin sunnuntaina puutarhassa muutenkin ihan vain katselemassa ja huomasin, että pionithan melko aikaisessa vaiheessa alkavat ensi vuoden alkuja kasvattamaan, teekeköhän ne joka syksy tuollaiset alut jo ensi vuotta varten, en muista aikakaan aikaisemmin kiinnittäneeni niihin mitään huomiota.Ne on siis nuo punaiset pienet tuossa juuren tyvessä.Hih. hih....
*
Amaryllis kukkii kohta, tässä oikealla  on vaaleanpunainen yksilö jo tosi pulleana.

niin ja saihan minun kynttilät myös siivet...

Tämmöisiä höpötyksiä tällä kertaa, mukavaa viikon alkua kaikille ja kiitos teille kaikille kommenteistanne ja tervetuloa uudet lukijat.
**
Ensimmäinen "joululahjalista" oli tulla tupsahtanut meille viikonlopun aikaan, onneksi tyttäreni toiveet ovat ihan realistisia ja ns. kunnollisia kodin sisustamiseen littyviä juttuja, joten varmaankin tässä täytynee pian alkaa tosiaan niitä lahjoja miettimään. Minusta on mukavaa, että hän on kiinnostunut sisustamisesta.
**

Toivoo Tuija