maanantai 24. maaliskuuta 2014

"Vauvat" lähtee maailmalle

Kauppilan puutarhaliike pitikin kiirettä verenpisaralähetyksellä ja pikku"pisarat" ilmestyivät tilauksesta muutaman päivän sisällä postiin. Liian aikaista vielä pitää kotona, joten reissuun lähtö tuli, onneksi työpaikan välivarastossa on vielä tilaa, vaikka pelargoniat ovatkin lisääntyneet nyt kevään aikana sielläkin.
18 pientä nyyttiä;

Fuchia Sir Matt Bysby
Fuchia Pink Galore
Fuchia Polar

voi kun saisin pidettyä kaikki elossa ja hyvässä kunnossa, nyt pitää vaa muistaa latvoa ja nuputtaa..hih..nuputtaa on niin hauska sana, miehän nuputan, ilmanmuuta. 
Täksi viikoksi on luvattu aurinkoisia päiviä, joten perjantaina pidän vapaapäivän töistä. Terassin siivousta ja ikkunoiden pesua. Ja jospa vaikka mun pääsiäsoksakin saisi koristeet ylleen.
raahasin sen tuosta vähän matkan päästä, kun naapurin lehtikuusi oli myrskyn riepottelun takia tiputtanut aika ison oksan tielle. Eiks ole oiva pääsiäspuu :)
ihmekauppa Ikeasta kuudella eurolla hortensia
ja kirpparilta kolmella eurolla vaaleanpunainen.
ensimmäiset dahliat hommattu, nyt päätin että väriä ei tule mun kukkapenkistä tänä kesän puuttumaan. Äiti kertoi, että maalla on viime kesän dahliat nostettu valoon ja lirauksen vettäkin niskaansa saaneet, joten odotellaan sieltäkin suunnalta kasvun ihmettä. Ihan vaan vähän mietin, että olenkohan nyt oikeesti miettinyt,mihin nämä kaikki laitan...mutta se on sen ajan, ei murhe vaan ilo..sitten marssitaan kauppaan ostamaan lisää kukkaruukkuja, jos ei maahan mahdu.
***
Nyt kipitän venymään Method Putkistoon, että jaksaa kyykkiä ja roikkua keväällä pää alaspäin.

Mukavaa viikon alkua kaikille.

Nautitaan auringosta.

Tuija