sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Talven kuvia!

Talvi tulla tupsahti meillekin tänne eteläiseen suomeen, voisi kait sanoa, että vihdoinkin, kun se kerran kuitenkin olisi tullut, siis hyvä nyt, ettei sitten maaliskuussa! Tulisi nyt lunta sitten sen verran, että pääsisi oikein hiihtämäänkin.Tänään kiersimme Väinön kanssa kahteen otteeseeen metsälenkin, niin mukavaa se oli, reissun jälkeen oli posket punaiset ja tukka valkoinen.:)
Talvisesta luonnosta saa kyllä mahtavia kuvia. Luontoisällä/äidillä on hyvä maku, täytyy todeta!
****
Kävimme Rantasalmella äidin ja isän luona loppiaisena, sielläkin oli myrsky riehunut joulun tietämissä, löysin paljon lehtikuusen oksia, jotka olivat myrskyssä katkeilleet, vähän tuli närkästyneitä ilmeitä nuorisolta, kun joutuivat istumaan "melkein oksat suussa". Mutta eihän niitä nyt voinut sinnekkään jättää, eihän? :D Onhan mulla kyllä jo muutenkin kylähullun maine,kun keräilen kaikkea metsistä.
Heti alkoivat myös pupujussien vierailut takapihalla, onneksi oli kuitenkin älyä laittaa nuo verkot suojaksi, muuten olisi jo tuhoja tullut. Magnoliahan se tuossa odottaa kevättä, voi miten niin toivoisin sen kukkivan keväällä.
Aurinkoinen reittimme.
****
Hih.ja koska olen siivoushullut ja varsinkin heti kun on pakkasta, niin on aivan pakko!!!!!
viedä vuodevaatteet tuulettumaan. Sinne on ihana illalla köllähtää ja nähdä unta kukkivasta magnoliasta.

Pakkasterkuin Tuija ja Väinö