tiistai 2. lokakuuta 2012

Täällä ollaan nyt ihan innoissaan! Mökkiasiaa...

Voihan , voihan..laitettiin ilmoitus viime viikonloppuna lehteen, että vuokrataan pidemmäksi aikaa kesämökki Mäntyharjun ja Pertunmaan alueelta....ihania vastauksia tuli neljä ja yksi kolahti korkeelta ja kovaa..mies on valtuutettu nyt katsastamaan kohteet, kun muutenkin menee työasioissa sinne päin....hänet on opastettu ottamaan valokuvia sisältä ja ulkoa, saa nähdä kuinka käy. Yhdestä kohteesta saatiin kuvia sähköpostilla ja SE OLI aivan ihana ja kohtuuhintainen. Ette muuten usko kuka on ihan onnesta mykkyrällään.(tuli ihan Maajussimainen olo...)
Onneksi, onneksi tuli säästettyä jonkun verran kaikkea kivaa, enkä myynyt edes painostuksen alla kaikkia ihania puutarhajuttujani, ja onneksi on talvi aikaa kiertää kirppareita.Heti kun asia selviää laitan teille kuvia ja ajateltiin miehen kanssa, että pyydämme saada viettää yksi viikonloppu valitsemassamme kohteessa, vähän niin kuin haistellen, maistellen....onko tämä nyt SE...
***
Tänään oli pitkästä aikaa intoa (mistäköhän johtunee) laittaa vihdoinkin pihalla kesäkukat (jotka nyt ovat vielä olleet elossa) pois ja vähän callunoita tilalle. Siistin vähän kukkapenkkejä ja kitkin ( ja listin kotiloita) huomenna täytyy istuttaa kukkasipulit ja sen jälkeen annan luvan itselleni haaveilla ensi kesän jutuista.
***
Laitan tähän loppuun muutaman kollaasin Loviisan puutarhoista, ihanista yksityiskohdista.
Tässä kuvassa olisi Lady Gagalle uusi mekko tarjolla..
 
Muuten Lumimarjapensas olis aika kiva....vaikka mökillä...:D
Nyt lähden uneksimaan ensi kesästä...heipat.
 
Toivottelee Tuija