lauantai 16. huhtikuuta 2011

Ihana lauantai ja uudelleen JIHUUU....:)

Ja kuinkas sitten kävikään....:) hahaa, kollaasia pukkaa...
Ihana lauantai, alaterassi sai kevätsiivouksen ja tänään saunan jälkeen askeleeni vievätkin sinne vilvoittelemaan. Tänään olen ollut ahkera, ikkunat ovat osittain ulkoa pesty, alaterassin vieressä oleva alue on haravoitu ja sieltä löytyikin jo ensimmäiset sinivuokot. Tälle alueella ajattelin myös istuttaa kieloja.
Piha on kuivunut todella nopeasti, lunta on enää ihan pikkuisen etupihan puolella. Eli kevät etenee hurjaa vauhtia. Pidän maanantain töistä vapaata, ajattelin siivoilla varastoa.
****
Ihania tunnustuksia ja pikkulahjojakin olen saanut, tunnustuksiin palaan myöhemmin, mutta Marielisan blogista voittamani ihanat käsityöt esitten teille tässä.
Ihana sydänkoriste ja sudenkorento pääsevät kukkaruukkuihin koristeeksi, hänen lahjansa itseasiassa oli koriste, koko suloinen paketti, niin taidokkasti se oli tehty. Kauniisti ja vaivalla. Kiitos kovasti!
****
Ihanaa viikonloppua kaikille ja toivottavasti tekin, jotka puutarhaan halajatte, olette sinne päässeet piiiiiiiitkästä aikaa puuhastelemaan.Tästä lähtien meikäläisen elämää jaksottaa, puutarha, koti, harrastukset ja viimeisenä työ, se ajansyöjä, mutta pakollinen "paha" tällä hetkellä.  Niin ja remonttirintamalle kuuluu hyvää. Laatat kodinhoitohuoneeseen ja wc:n saatiin, tyttäreni avustuksella valittua eilen perjantaina. Nyt vain odotellaan pääsiäisen jälkeistä tiistaita, jos kaikki hyvin käy, niin vapun jälkeen on meillä remontti siltä erää valmis. Sen jälkeen ulostaudun ja palaan sisätiloihin juhannuksen jälkeen, tarkoitan tällä sitä, että sen jälkeen ei sisällä tapahdu mitään.
****
Kiitos ystävät armaat kommenteistanne, ne tuovat minulle suuren ilon.
***
Nyt halaan ihan jokaista täällä kävijää ja toivottelen aurinkoista ja supermukavaa viikonloppua.

Tuija ja kuralätäkkönoutaja Väinö