perjantai 5. marraskuuta 2010

Vastaus haasteeseen ja mukavan viikonlopun odotus.

Sain Susannelta hauskan haasteen ja tietenkin otan sen vastaan, jotta voin sitten olla utelias kahdeksan blogiystävän suhteen...;=)

***************

1. Mitä vastasit pienenä kysymykseen « Mikä sinusta tulee isona?

   * minusta piti tulla kampaaja tai joku muotialan ihminen, jossain vaiheessa myös näyttelijä.

2. Mitkä olivat sarjakuvien/piirrettyjen lemppareitasi?
   * no Aku-Ankka sarjakuvana, Kiviset ja Soraset - piirrettynä ja siihen aikaan tuli myös  ohjelma  vaimoni on noita , se ei ollut piirretty, mutta tykkäsin siitä.
 
3. Lempileikkejäsi?
   * kotileikit ja kauppaa leikittiin, koska ystäväni siskolla oli kioski, josta saatiin aina tyhjiä rasioita, niitä käytettiin hyväksi ja kaupoista pyydettiin myös tyhjiä pikku laatikoita, sitten leikittiin näyttelemistä ystäväni kanssa.

4. Parhaat synttärisi ja miksi?
   * en muista lapsuusajalta juurikaan mistään synttärijuhlista, niitä ei kait silloin maalla niin vietetty, mutta äiti on leiponut kyllä aina täytekakun, jotenkin yhdistän sen siihen.
 
5. Mistä urheilusta pidit/harrastit?
   * harrastin pitkään juoksua, aluksi 100 m mutta myös maastojuoksua, ihan pienenä luistelin paljon, katselin luistelukilpailuja televisiosta, piirtelin niitä kauniita pukuja ja kuivaharjoittelin meidän keittiön lattialla ja sitten menin luonnonjäälle taiteilemaan. Hiihdin myös paljon. Siihen aikaan koulussakin hiihdettiin ja kesällä pelattiin pesäpalloa.

6. Ensimmäinen musiikki-idolisi ?
   * no Danny tietenkin, Tapani Kansa , ulkolaisia yhtyeitä oli Deep Purpel, CCR, Black Zapath, Alice Gooper etc...sitten muistan hauskan jutun, olin melko nuori alle kymmenen varmaan, muistan aina lauantaisin lämpesi sauna ja minä kuuntelin jotain toivelistaa se tuli aina siinä viiden aikoihin. Ja siellä roikkui listaykkösenä pitkään Iltatuulen viesti...;=)minusta se oli jotenkin niin kaunis...( hitsi mä oon vanha....;=)   )

7. Paras joululahjasi/ muu lahja, jonka olet saanut?
   * paras joululahjani oli alle kymmenen ikäisenä, kun sain ensimmäiset luistimet..ne muistan aina, kun vielä vahingossa löysin ne äidin piilosta, olivat käytetyt hokkarit...;=) niillä opettelin luistelemaan ja seuraavana vuonna kummitätini kaupungista osti minulle oikeat kaunoluistimet, sitä en unoda ikinä.

8. Mitä olisit halunnut elämässäsi tehdä, jota et vielä ole tehnyt?
   * tyypillinen vastaus...olisi pitänyt lukea enemmän koulussa ja olla ahkerampi, mutta muuten ei ole mitään mikä olisi jäänyt kaivelemaan, ennemminkin katson eteenpäin enkä sure tekemättä jättämisiäni yleensä..mennyt mikä mennyt. Se on Carpe Diem, ystäväiseni....;=)

Tässä kuvassa olen noin 8 vuotias.

Haastan seuraavat kahdeksan tähän;

Sinne män...pallo on teillä.
******
Viikonlopuksi on mielestäni luvattu melko hyvää säätä, eli ei ainakaan sadetta solkenaan, joten voisi vielä vähän pihalla jotain kuvattavaa katsella. Käydä vaikka kurkkaamssa miten minun rakas ainokaiseni jouluruusu voi, joko olisi edes pienen pieni kuka alku. Sitten on tietysti sisustuskirppis, joka saa vatsan nipistelemään mukavasti, ja Wanilla Rose avaa  myös joulunsa tänä viikonloppuna puodilla, joten mukavaa on tiedossa. Suoraan sanottauna, on IHANAA kun on perjantai, huomen aamulla ei tarvitse kömpiä ennen kukonlaulua ylös, saa herätä rauhassa ja syödä aamupalan kiireettä. Sitä arvostaa näitä elämän yksinkertaisia asioita nykyään.


Iloisin terveisin