torstai 2. syyskuuta 2010

Vielä kukkii kesäkukat....

Tänään on ollut tosi kylmä ja tuulinen  päivä, eihän sen talven vielä pidä tulla, syksy ensi, haloo...Olen kilpaa lintujen ja ampiaisten kanssa kerännyt omenoita. Joka toinen oli kaluttu jostain kohtaa ihan tyhjäksi, noh. onneksi niitä nyt sitten riitää meille kaikille. Välillä nappailin kuvia sieltä sun täältä ja totesin surullisena, että kesäkukat reppanat kukkivat niin kauniisti vielä , ne ei aavista mitä tuleman pitää. Suurin osa pelakoista on aloittanut vielä toisen kierroksen, onneksi ne kestävät kuitenkin aika hyvin vielä pitkälle syksyyn jos ei kamalan kylmäksi mene. Täytyy kerätä kaikki yhteen kasaan terassille. Siellä niiden on hyvä odottaa siirtoa varastoon.


Mantsuriankärhö kukkii kauniisti.Se saa
paikan talveksi maahan.


Dianat


Ruusuliisukka jaksaa kukkia.

Jostain syystä en saanut sinisarjoja, en valkoista enkä sinistä kukkimaan tänä kesänä mikähän siihen oli syynä...;=(

Orvokkimättäitä on siellä täällä, ovat kylväytyneet itsekseen...


Ostin täältä kaksi ihastuttavaa jouluruusua, jotka saavat kukkia ulkona niin kauan kuin ilmoja riittää.

Niitä oli myös valkoisena, mutta ajattelin, että nämä vaalenapunaist olivat niin söpöt. Valkoiset voi ostaa sitten vähän myöhemmin, aion istuttaa nämä sitten keväällä ulos. Yksi minulla jo onkin, saa nähdä kukkiiko se keväällä..
Hyvät lehdet siinä ainakin on...
Tosiaan valkoiset pelargoniat ovat aloittaneet toisen kierroksen


Yksi ainut Daalia kukkii kauniisti ja on rehevöitynyt isoksi, ei olisi uskonut vielä kuukausi sitten, että se yleensä kukkii...
Köynnösruusussa on ihan älyttömästi nuppuja, näinköhän ne kerkeävät kukkimaan vielä.
Rhodossa taitaa näkyä jo lupaus ensi keväästä.

Kirpparilta löysin tälläiset ihanat pienet rattaat, nallukat ovat päässeet siihen ihmettelemään makkarin uusia verhoja..

Nyt täytyy lähteä vielä noukkimaan viimeiset omenat, ennenkuin luvattu myrksy vie viimeisetkin.
Keltainen kukka on harha-askel...en tiedä mistä lie tuohon ilmestynyt, mutta kun kerran kukkii noin kauniisti, niin olkoon....;=)

T.Tuija