sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Vielä kesäisiä kuvia

Vielä kesäisiä puutarha- ja kukkakuvia, vaikka jo suurinosa kesäkukista on päätynyt kompostin uumeniin.
Nämä kauniit verenpisarat olen toisaan ihan pienestä taimesta kasvattanut ja nyt ovat vasta intoutuneet kukkimaan, eikä olekin kauniita. Uusia punahattuja olen ostanut istutettavaksi.
Terassin ja edustan kukkia.
syysistuksiin olen valinnut koristekaalia ja lankaköynnöstä. Alaterassilla kirpparihankinnassa suloisia krysanteemeja. Ovikranssi sisustuskirpparin tuliainen.
Pelargoniat ovat ainoita kesäkukkia, mitkä ovat vielä kohtuullisessa kunnossa ja talon etupuolen laatikoihin istutin muraatin seuraksi hopealankaa. Se muuten käy violetin krysanteemin kanssa tosi hyvin yhteen. Vasemmalla pikkukuvassa on niin ikään sisustuskirppis ostos, sisustustikkaat, tässä tosin ulkokäytössä, muraatti paistattelee syyspäivää siinä toistaiseksi.
Tässä kuvasatoa sunnuntain Wanilla Rosen sisustuskirpparilta, jossa kahdessa tunnissa moni tavara vaihto omistajaa erittäin nopeasti.Oli mukava tavata tuttuja ja tein itsekin muutaman kivan löydön, seuraavan kerran Riitta pitää ennen joulua vielä yhden sisustuskirpparin. Tänään sunnuntaina olikin aivan mahtava ulko"puuhastelu" ilma, aurinko lämmitti mukavasti ja sain terassit siivottua, alaterassi varsinkin näytää olevan mustarastaiden seurustelupaikka, plääh...ja ne ovat aika siivottomia, mutta tietty oma vika, kun olen istuttanut marja-aroniaa sinne.
***
Oikein ihanaa syyskuista viikkoa teille kaikille ja kiitos tosi paljon, kun jaksatte lueskella näitä mun juttuja.

Toivottelee Tuija