keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Kukkapenkkien ja terassin siivousta

aamukuvia terassilta, jihaa, vihdoinkin sain laitettua tämän iki ihanan vaa'an terassille. Se sopii kuin nenä päähän noiden ihanien wanhojen luukkujen väliin. MIES ei ole noteerannut sitä mitenkään..höh...
itseasiassa vähän naurattaa tää meikäläisen touhu, ostin tuon valkoisen kukkalaatikon Mäntyharjulta, ajatuksena laittaa se mökille, mutta niin vaan se kulkeutui kotiin kun tajusin, että se sopii tänne hyvin. Pitäisi hankkia joku kiva pikku rottinkisohva tänne terassille, taidan odottaa alennusmyyntejä.
keijunmekko odottelee vielä laittamista, akkuporakone on Mäntyharjulla....ja koska se pitää saada roikkumaan tällä kertaa, niin nyt sitten odotellaan. Tää on just tätä...sitä mitä tarviaisi paikassa A on paikassa B ja päin vastoin.
kun puutarhan kukat vielä harkitsevat kukkimista, lupiinit eivät petä.
uusia kukkia olen hankkinut kukkapenkkiin, tässä yksi niistä..ja en tietenkään muista mikä nimi olikaan...jotain keijua varmaan...mä kun niin tykkään keijuista...:) pitää käydä puutarhalla tarkastamassa, tykkäsin, että oli kiva saada vihreiden lehtien sekaan jotain muutakin väriä ja näistä herkistä kukista tykkään kovasti.

onhan toinen vielä pieni ja onneton, mutta kyllä se siitä isoksi puskaksi muuttuu. Sopii hyvin tuohon reunaan kurjenpolvien sekaan.
***
Uusia jouluruusun taimia tilasin Kauppilasta, kerrottuja ja hyvin, hyvin tummia, kuva ei suostunut pysymään oikein päin täällä, joten niiden esittely ei siis onnistu, mutta ensi keväänä mulla on oikea jouluruusutarha!
***
Mä olen nyt kolme iltaa vääntänyt ja kääntänyt kotona pihaa, pientä pihapahasta ja nyt olen niin poikki, eilen oli taloyhtiön talkoot  ja klo 18-21 itse siellä häärin ja oli kiva huomata, että kun on itse aloittanut etanajahdin, niin koko taloyhtiö on tullut mukaan, siistittiin kaikki pensaiden alustat ja leikattiin lyhyeksi, mitä leikattavana oli. Kovin oli innostunutta porukkaa ja siitä mie pidän. Tunsin itseni vähintäänki tärkeäksi, kun tultiin kysymään, että mitäs mieltä puutarhuri on tästä ja tästä. Heh..puutarhuri....
***
Tänään huilaan ja suunnittelen......:) nostan jalat kohti kattoa ja uneksin, että Rolle keräisi energiaa ja tekisi mulle vähän uutta terassin tynkää...kotiin..tällä kertaa...Onhan siitä ollut puhetta joo....mutta ei vielä tekemisen asteella olla ja olisi mulla yksi ruusukaarikin laitettavana...

Lämpöisin  terkuin Tuija