maanantai 12. syyskuuta 2011

Mukavaa viikkoa kaikille

Tänään maanantaina vietin vapaapäivää ja sain paljon aikaiseksi. Trimmerillä olin jo sunnuntaina aloittanut siistimään etupihan nurmikkokaistaleita, ja tänään tein hommat loppuun, istuttelin muutamia koristekaaleja ja kanervia ja harmittelin kun ovat lupailleet sateista viikkoa, olisi niin ollut intoa enemmänkin tehdä syystöitä pihalla.
Tuo pikkutaulu oli muuten tyttäreni antama synttärilahja minulle, hih..aika hyvä, mutta totta. Rakas prinsessani olikin viikonloppuna minua ilahduttamassa.
Täytyy sanoa, että dahliat loistavat edelleen ja jos on oikein synkkää ja pilvistä, ei tarvitse kuin käydä noita keltaisia dahlioita kurkkaamassa, ovat kuin aurinkoja pihallani. Näin se mieli muuttuu..
Kuka ei kuulu joukkoon? Kävimme Väinön kanssa metsälenkillä iltapäivällä, olin ajatellut, että kerään vähän kanervia, mutta nämä ei kyllä enää värillä koreilleet.Elikkä myöhässä ollaan.
Voisikohan noita saniaisia muuten siirtää metsästä pihaan, minulla on yksi paikka alaterassin vieressä, mihin olen ajatellut saniaisia.Syksyinen metsä on kyllä ihana.
*****
Ostin sisustuskirpparilta valkoisen uurnan, jota olin jo edellisellä kerralla katsellut ja silloin se meni sivu suuni, tällä kertaa EI.

Se on rautaa ja aivan ihana ja muraatti sopii siihen kuin nenä päähän.

***
Mukavaa viikkoa kaikille teille ihanaisille!

Terveisin Tuija